Fontana u porti čeka na delove iz Japana?

Fontana u Katoličkoj porti ne radi, jer se navodno čekaju delovi iz Japana. Iz firme "Libertas group 021" navode da bi do kraja nedelje ona trebalo da proradi.
Fontana u Katoličkoj porti ne radi, jer se navodno čekaju delovi iz Japana. Iz firme "Libertas group 021" koja je zadužena za održavanje te fontane, navode da bi do kraja nedelje ona trebalo da proradi.

Dnevnik navodi da su kontaktirali firmu DOO "Libertas group 021" i da je sagovornik iz tog preduzeća, koji nije želeo da se predstavi, potvrdio da će fontana uskoro proraditi.

- Do kraja nedelje fontana bi trebala da proradi. Poručili smo delove iz Japana, ali trebaju bar tri nedelje da oni i stignu - rekla je ta osoba. Međutim, na pitanje koji delovi su pokvareni i šta je poručeno, on nije želeo da odgovori uz obrazloženje da to ne treba da zanima javnost i da novinari prestanu da ga telefonski uznemiravaju, pa se ne zna ni koliko će da košta popravka.

U Zavodu za izgradnju grada kažu da je ta firma dužna da dovede u tehnički ispravno stanje fontanu u porti, tako što će nabaviti adekvatne rezervne delove.

- Zbog specifičnosti pojedinih dotrajalih delova i mogućih poteškoća u njihovom nabavljanju, ukoliko se u najskorije vreme taj posao ne realizuje, ZIG će dati nalog da se uradi potpuna rekonstrukcija fontane. To znači da će biti postavljena nova hidroizolacija i ventilacija, a radovi bi obuhvatili i zamenu pumpi i elektronike. Činimo sve kako bi fontana nesmetano funkcionisala u ovim letnjim mesecima - kažu iz ZIG-a.

Fontanu je projektovao arhitekta Slavko Županski i ona je postavljena 2006. godine.

  • Naivcina

    18.06.2014 13:18
    Delovi iz Japanaa,gospodo zar delova nema kod nas?
    Nije to boing 747 ,to je obicna protocna pumpa koja tera vodu u krug.
    Sramota za gradsku upravu .
    Obican lov u mutnom.
  • Rugoba

    18.06.2014 12:22
    ibrahim
    Srušite tu ogavnu Mirovićevu zaostavštinu i rešen problem
  • ich

    17.06.2014 11:35
    cesma
    A kad ce biti sagra]ena cesma na Pewtrovaradinskoj tvr]avi? Tamo nema gde da se covek umije, opere ruke i napije vode, o klozetu da i ne govorimo. 21. vek je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti