Pribić menja Lukača na čelu Novosadskog sajma?

Novi direktor Novosadskog sajma najverovatnije će biti Aleksandar Pribić, doskorašnji direktor Toplane.
Novi direktor Novosadskog sajma najverovatnije će biti Aleksandar Pribić, doskorašnji direktor Toplane.

On na tu poziciju dolazi kao kadar socijalista, umesto Dragana Lukača, piše Blic.

Lukač, koji je ujedno i predsednik Regionalne privredne komore Novi Sad, kaže da je Sajam poslovao pozitivno tokom poslednjih godinu dana koliko je on direktor i da će u slučaju smene iskoristiti tzv. "zlatni padobran", odnosno stavku iz ugovora po kojoj ima pravo na 12 bruto plata. Podsetimo, Pribić je dao ostavku na mesto direktora Toplane nakon što je u dogovoreno da SPS prepusti naprednjacima upravljanje tim preduzećem.

Godišnja Skupština akcionara preduzeća održaće se 30 juna. Na dnevnom redu pred akcionarima poslednjeg dana juna trebalo bi da se nađe izveštaj o poslovanju preduzeća, finansijski izveštaj i završni račun.

  • penzioner sajma, poziv za rad

    28.09.2014 15:43
    penzioner sajma, zelim brz oporavak NOVOSADSKO
    malo pre sam poslala poruku, zelim da se objavi, jer je ovo bolno za svakog postenog sajamskog radnika, koji ceo radni vek proveo u ovoj kuci, unapred hvala.
  • 28.09.2014 15:26
    poruka novom gen,dir,sajma gosp.Pribicu A.
    radila sam 30 god na sajmu, postujem vase sposobnosti, I poruke sam sa paznjom procitala, molim Vas dodjite na sajam da osposobite koji su sposobni za oporavak, sada sam pensioner, ali sam spremna godinu I dve da radim besplatno samo da se ova sajamska kuca oporavi I vrati ugled koji je imala do pretri godine, ujedno sam I akcionar, I spremna sam sve moje akcije da poklonim sajmu za oporavak,Ponovo vas molim da nema velike mudrosti da se vrati ugled sajma, I bilo bi dobro kada bi pozvali sve nase stare radnike, koji su penzioneri I koji su ceo radni vek proveli na sajmu, samo radeci I nismo gledali koliko je sati da idemo kuci, to se radilo po ceo daod 7 do 20 cas,jer smo voleli sajam I radovali svakom izlagacu kad dodje, ja sam jednom prilikom za dan imala po 30 I vise poziva, a realizacija je bila 70% pa su dnevo pristizali po 5-6 ugovora za ucesce, a ne ovo neljudsko ponasanje,bili smo svi srecni I slozni za otvaranje sajamske priredbe. otvara se majski sajam, svi lepo obuceni,veseli, svako svoje zaduzenje sa srecom obavlja,odgovorni, nasmejani,a ne ove prljave izjave o nekim lopovskim trikovima I drugim malverzacijama, radnici koji su zavrsili redovne fakultete ekonom.pravne filozof. uceci, a ne sa nekim vezicama I sad se nadje neki lopov da ih sikanira, pa da li I on ima decu, ne znam kako bi se ponasao. Postovsni buduci dir,sajma Pribicu, molim vas da I vi sa paznjom procitatei da me pozovete, Zelim vam srecu I brz oporavak sajma, meni je ovo jako tesko palo, I morala sam napisti. slobodno me pozovite. srdacno vas pozdravljam.
  • Djordje Pavlovic

    22.07.2014 19:55
    Pazi boga ti
    Anonimus,ja sam u Kovilju rodjen i tu i sada zivim,sta ti meni pricas ko je Pribic i gde je Kovilj.A to oko lizanja nogu i ostalih organa a ti kazes da si mu rod pa ti to obavi.
    neklecim niti lizem,ako to neko radi neka izvoli ima mesta i ispred mene.
    Molio bih te da se ponasas kako treba i u skadu sa normalnim ponasanjem.
    Samo sam ti rekao da si prevrtljiv i cas pises jedno mislis drugo a radis nesto trece i to je sve.
    Ako si mu vec rod onda se raspitaj kod njega ko sam i odakle sam i koliko se dugo znamo i u kakvim smo medjuljudskim odnosima.
    Nestoi ti to ime ANONIMUS ako si posten i ako mislis posteno da pricamo.
    Ja nemam razloga da se krijem od nikoga,vrlo sam transparentno dao ime i prezime a mogu i adresu nije problem.
    Da nezamaram postovane citaoce nasim prepucavanjima pozdravljam te i prijatno porodici i tebi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti