DS: Direktor Zelenila lažno predstavio da je diplomirao

Novosadske demokrate tvrde da je Skupština grada prevarena prilikom izbora novog direktora Zelenila, jer Aleksandar Bogdanović, kako kažu, nema diplomu FTN-a.

Novosadske demokrate tvrde da je Skupština grada prevarena prilikom izbora novog direktora Zelenila, jer Aleksandar Bogdanović, kako kažu, nema diplomu FTN-a.

Naime, Gradski odbor DS-a saopštio je da novoimenovani v.d. direktor JKP "Gradsko zelenilo", predložen od strane Srpske napredne stranke, Aleksandar Bogdanović, zapravo nema diplomu Fakulteta tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu, već je položio svega 19 ispita na mašinstvu.

- U zvaničnoj biografiji koju je predao, u odeljku obrazovanje, Bogdanović navodi 1996. godinu i podatke "Fakultet tehničkih nauka, Odsek mašinstva, Univezitet u Novom Sadu". Dosta je neobično da, navodeći podatke o obrazovanju, ne navodi stečeno zvanje, jer se iz ovih podataka ne vidi da li je Bogdanović završio fakultet. Sa druge strane, u  rešenju o imenovanju Bogdanovića, navodi se da je diplomirani inženjer mašinstva, iz čega se može zaključiti da je u dokumentaciji podneo validnu diplomu Fakulteta tehničkih nauka kao dokaz da je stekao zvanje diplomiranog inženjera mašinstva - navode demokrate.

DS poziva Bogdanovića da javnosti, ali i Kadrovskoj komisiji, telu Skupštine grada nadležnom za ovo pitanje, stavi na uvid svoju diplomu kako bi se otklonila osnovana sumnja javnosti da je on još jedan ekspert SNS sa lažiranom biografijom.

  • 23.07.2014 06:26
    Dunavski park
    Eto zasto vise nema lala u parku!
    Sta znace lale tamo nekom iz nekog Smedereva...
    Takodje, sada ulicari spavaju na klupama i usred bela dana!
    Tacno se sve radi sistematski da Novi Sad vise ne bude grad, vec prcija!
  • 19.06.2014 10:33
    Mile Vojvodina
    Jednostavna je rešenje.Uzme čovek diplomu POKAŽE JE i reši sve probleme,i svoje i naše. Što se mnogih drugih tiče, samo neka ih neko ispita sa kim su studirali, i da nabroje bar desetak imena, kao svi mi koji smo godinama čekali po holovima, u učionicama, bar sedeli, čekali za ispite, prijavljivali, nervirali se...Mislim prvenstveno na one iz DS-a koji su do pre dve godine vladali sa i bez dipoloma. Tada nisu sadašnji sa svlasti imali baš nikakav uticaj. Megatrend se još i može progutati, ali Union...Da ova naša deca što se znoje na PMF-u, redovnom Ekonomskom fakultetu,Pravnom...da već sad počnu da plaču, a da ih posle fakulteta niko ne uvaži.Rešavajte se problema ako želite da ostanete na vlasti. Nije to lako, ali morate rezati ili ćete biti izrezani. Svako dobro svim dobrim i poštenim ljudima koji i jesu i nisu na vlasti. Neka Vam je Bog na pomoći.
  • Bill

    19.06.2014 07:49
    @filip višnjić - @državni posao a diplome...
    Eto. I Filip Višnjić je video ovo što ovi slepci iz vlasti, pored očiju - ne vide!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti