Počinje festival vina na Trgu slobode

Jubilarni jedanaesti festival vina "Interfest" počinje u 19 sati na Trgu slobode i trajaće do subote.
Jubilarni jedanaesti festival vina "Interfest" počinje u 19 sati na Trgu slobode i trajaće do subote.

Osim vina iz Srbije i nekadašnjih jugoslovenskih republika, zahvaljujući uvoznicima, novosadska publika moći će da proba i ona koja dolaze iz Italije, Španije, Portugalije.

Pored vinske ponude, na festivalu će biti predstavljen i značajan broj rakija, kao i drugih alkoholnih pića, sireva, suhomesnatih proizvoda i maslinovih ulja. Posetioci će uz dobra vina moći da probaju i mediteranske specijalitete, a za muziku će se tradicionalno pobrinuti tamburaši. Prateći deo ovogodišnjeg Interfesta uključivaće radionice i predavanja, u čijem središtu će biti vino. Festival tradicionalno okuplja proizvođače vina, turističke organizacije i sve one koji se bave proizvodnjom, distribucijom i promocijom vina, uz nastup domaćih i stranih izlagača.

Vaučeri za degustaciju moći će da se kupe na blagajni Interfesta po ceni od 50 i 100 dinara. Na istom mestu ljubitelji vina treba i da se opskrbe staklenim čašama za degustaciju.

  • BB

    19.06.2014 07:51
    za Lazu
    Pa onda po nekoj logici ne treba da se predstavljamo na Sajmovima u EU gde predstavljamo nase domace kobasice npr Zlatiborac , kajmak,ajvar Taru, Zlatibor... No, blago Vama kada Vam je toliko dobro ovde u Srbiji, volela bih da mi je vase pameti.
  • Šaca

    18.06.2014 17:45
    Muzički program
    Zaboravili ste da spomenete da će, pored tamburaša, biti i kvalitetnog džeza i italijanske kancone! :-) Evo najave na zvaničnom sajtu: http://interfest.org.rs/interfest/#program
  • Lazar - Nedicevac

    18.06.2014 15:46
    Pazi ovo - Maslinov zejtin ce biti predstavljen??? Pa nisam znao da je Srbija na moru? Sramota, daj srpske proizvode a ne strane, tudjinske...Grozota...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti