FOTO: Ogromno deblo palo u centru Novog Sada

Оgromno deblo palo je juče popodne tik pored automobila u strogom centru Novog Sada.
Оgromno deblo palo je juče popodne tik pored automobila u strogom centru Novog Sada.

Drvo se srušilo u Ulici Ise Bajića, pored kafe "Opera".

- Ogromna je sreća da niko nije stradao jer je bašta kafea bila puna gostiju u kafeu. Koliko sam upoznat, vlasnik kafea je više puta zvao Gradsko zelenilo da poseku to drvo jer je bilo očigledno da će se srušiti. Međutim, nisu ga srušili dok nije samo palo. Srećom, drvo je palo tik pored automobila pa nema veće štete - rekao je za 021 vlasnik vozila Pero Batnožić.

Inače, zbog ovog incidenta saobraćaj je juče oko dva popodne bio blokiran u ovoj ulici oko sat vremena.

  • 24.06.2014 17:53
    Ja ne znam ko treba da plaća zelenilo (javno gradsko preduzeće btw), ali činjenica je da ko god ga plaćao, njihov poso je da kose, seku, zalivaju, sade itd... do pre 2,3 godine sve je funkcionisalo, a sada nam je grad u korovu do pojasa! A pogotovo ove godine, TO JE SRAMOTA ŠTA SE RADI SA NOVIM SADOM!

  • poznavalac situacije

    20.06.2014 07:08
    advokat
    da ne ispadne da branim zelenilo, ali ipak da se razgranice neke stvari, za anonimusa jeste u pravu si tako je i za kosenje grad placa 3 kosenja u sezoni a to je davno odradjeno,svako dalje kosenje zelenilo radi o svom trosku sem toga da napomenem da nemaju dovoljan broj izvrsilaca jer stranke ne zaposljavaju radnike vec politicki podobne neradnike a takvih je u zelenilu gomila iz svih stranaka..dalje nije to jedino kriticno drvo u gradu ima ih gomila ali strucnjaci iz zig-a to ne primecuju a njih niko i ne krivi vec zelenilo pa bas ih briga,mislim da vam je sad jasnije....
  • 19.06.2014 20:42
    Ise Bajića
    Cenim što ste ispravili tekst na moju sugestiju, hvala Vam. Ovo isto ne morate da objavite.
    Čisto da Vam pomognem u tome rećiću penis.
    Sve najbolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti