Novi Sad poslao pomoć u selo Maljurevac

Grad Novi Sad nastavlja sa akcijom slanja pomoći stanovništvu ugoženom od nedavnih poplava i danas su dva kamiona sa vodom, sredstvima za higijenu i stočnom hranom poslata u selo Maljurevac.
Grad Novi Sad nastavlja sa akcijom slanja pomoći stanovništvu ugoženom od nedavnih poplava i danas su dva kamiona sa vodom, sredstvima za higijenu i stočnom hranom poslata u selo Maljurevac.

- Želim da se u ime Grada Novog Sada zahvalim svim pojedincima, ali i brojnim kompanijama koji učestvuju u ovoj akciji i nesebično pomažu ugroženim opštinama i gradovima. Grad Novi Sad ne prestaje sa prikupljanjem humanitarne pomoći koja će već sledeće nedelje biti upućena u ona mesta gde je trenutno najpotrebnija – rekao je savetnik gradonačelnika Damir Zobenica koji je danas posetio Maljurevac i sa predstavnicima tog mesta razgovarao o stanju na terenu.

Pomoć koju su prikupili humani Novosađani i kompanije koje posluju u Novom Sadu danas je upućena u mesto Maljurevac u opštini Požarevac. Maljurevac je jedno od sedam sela u okolini Požarevca koje je pretrpelo velike posledice tokom poplava u Srbiji.

  • 20.06.2014 21:45
    U prevodu otimanje od Vojvodine za lenje opancare.
  • Nevenka

    20.06.2014 21:08
    Otima se odavde i sakom i kapom pa to kao pomoc.
  • Mile

    20.06.2014 19:21
    A ko drugi?
    Neće valjda biti u tom selu kamioni "Put invest", "Graditelj NS" ili ... Naplatili bi oni to "debelo", bravo za JKP "Put"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti