Napadnut bivši generalni sekretar FK Vojvodine

Bivši generalni sekretar FK Vojvodine Radisav Rabrenović napadnut je u petak ujutro ispred zgrade u kojoj stanuje.

Bivši generalni sekretar FK Vojvodine Radisav Rabrenović napadnut je u petak ujutro ispred zgrade u kojoj stanuje.

Rabrenovića su sa leđa napala dvojica mladića, u 7.30.

"Krenuo sam ka automobilu. Okrenut leđima prolazu, nisam primetio napadače. Sevnuli su nenadani udarci, ja se sklupčao, trudio obema rukama da pokrijem lice i sačuvam glavu. Komšije su istrčale iz prodavnice, potrčale ka dvojici s kapuljačama i šalovima, koji su u trenu pobegli", ispričao je Rabrenović.

On tvrdi da je razlog napada isključivo fudbal. "Dvostruki život ne živim, fudbal i jedino fudbal. I nikom dužan, nikom zajmio", naveo je Rabrenović.

Podsećamo da je došlo do spora između dve skupštine FK Vojvodina. Osnovni sud u Novom Sadu proglasio se nenadležnim u sporu i predmet prebacio Privrednom sudu koji je uveo privremene mere u novosadski klub. U obrazloženju je navedeno da je jedini legalni zastupnik Kosta Hadži i da će ta privremena mera trajati do pravosnažnog okončanja postupka.

Kosta Hadži je, međutim, nakon te odluke podneo ostavku, svega mesec dana nakon imenovanja, pa je Skupština FK Vojvodine u ponedeljak izabrala za novog predsednika Upravnog odbora Zorana Šćepanovića. Na vanrednoj izbornoj skupštini izabran je i novi sekretar kao i osam članova odbora.

  • Neša

    21.06.2014 17:15
    Verujem da nisi "nikom dužan, nikom zajmio", ali se zna da si pre primao mito i da si uhvaćen u tome. Zato me ne čudi ovo što ti se desilo!
  • ns

    21.06.2014 15:21
    zašto me ova vest ne čudi?
  • milans

    21.06.2014 14:24
    ajde
    Verujemo ti kao Dr Mici :-)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti