Lukač: Sevićev zahtev za moju smenu je lične prirode

Direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač odbacio je kao netačnu ocenu predsednika Gradskog odbora SPS-a Siniše Sevića da je sajam loše poslovao. Kako je rekao, Sevićev zahtev za njegovu smenu je lične prirode.

Direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač odbacio je kao netačnu ocenu predsednika Gradskog odbora SPS-a Siniše Sevića da je sajam loše poslovao.

Sević je u petak zatražio Lukačevu smenu zbog načina na koji rukovodi tom firmom. Lukač je rekao da je jedino merilo uspešnosti rada nekog direktora finansijski izveštaj o poslovanju firme, a taj izveštaj, po njegovim rečima, pokazuje da je Novosadski sajam dobro poslovao.

"U prošloj godini u investiciono održavanje uložili smo 82 miliona dinara, bez čege bi se Sajam sam od sebe urušio, a ostvarili smo i finansijsku dobit koja iznosi nešto više od 9,5 miliona dinara", rekao je Lukač, dodajući da sami ti podaci potvrđuju da Novosadski sajam nije loše poslovao.

Lukač je optužio Sevića da je zloupotrebio funkciju predsednika Gradskog odbora SPS-a i da je koristi kako bi, kako je rekao, "zapošljavao svoje prijatelje". "Sevićev zahtev za moju smenu je lične prirode. On je želeo da na Novosadskom sajmu zaposli jednog svog prijatelja i kada sam se tome suprostavio krenuli su orkestrirani napadi na mene", tvrdi Lukač.

Siniša Sević u petak je zatražio smenu Dragana Lukača sa mesta direktora Novosadskog sajma i javno je pozvao Srpsku naprednu stranku da se, kako je rekao, poštuje dogovor postignut na razgovorima o redefinisanju odnosa unutar vladajuće koalicije u gradu po kome se direktor Novosadskog sajma bira na predlog SPS-a.

  • osnivaci sajma zlatanim padobr

    25.06.2014 19:04
    oni koji znaju
    zlatnim padobranom lukaca spustio andrejevic mentor gajicev koji je krao, a Ferenc ga za nagradu poslao u London, sve je to isto Sajmo vrsljaju bivsi DB, rebic
  • mane

    23.06.2014 22:04
    za joleta
    ocito si jole poltron lukacu kada mozes takve gluposti izvaliti tebi je ocigledno davao bonuse i dobro radno mesto jole ili.bolje gajic
  • jole

    23.06.2014 09:25
    jole
    Dragane u Srbiji opraštaju sve sem uspeha! Kakav bre Sević, Pribić, Bajatović to je p r o š l o...........

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti