Kolar: Radimo na planu obnove devastiranog komunalnog sektora

Liga formira tim koji će uraditi plan rekonstrukcije komunalnog sistema Novog Sada.
Liga socijaldemokrata Vojvodine formirala je tim koji prikuplja pozitivna i negativna iskustva u regionu na osnovu kojeg će uraditi plan rekonstrukcije komunalnog sistema Novog Sada.

Funcioner Lige Robert Kolar kaže da taj plan mora na dugi rok da obnovi i unapredi rad komunalnog sektora kao jednu od glavnih potreba Novog Sada- 

- Kada bude gotov, taj plan mora omogućiti da se ispravi sve što je sada upropašteno nestručnim, uskostranačkim i interesnim rukovođenjem ljudi koji su se dočepali novosadskih javnokomunalnih preduzeća, kao nagrade za održavanje većine gradskoj vlasti. To će biti glavna smernica za buduće upravljanje gradom i dokument koji ćemo ponuditi građanima i za njega tražiti podršku - dodao je Kolar.

On napominje da je, iako loš, sistem ranije nekako funkcionisao, dok je u protekle dve godine u potpunosti devastiran. - Loša organizacija komunalnog sektora i problemi u njegovom radu nisu nešto sa čime se Novi Sad suočava od juče, nego odgovornost za to snose i prethodne gradske vlasti, što je Liga socijaldemokrata Vojvodine u više navrata jasno i rekla - rekao je Kolar.

  • 02.07.2014 05:44
    terra di vina
    Kad si takav stručnjak što ne prodaješ i dalje Istarska vina ili glumiš u pozorištu,što si pokušavao naravno neuspešno.Kod Tike prevaranta i pozera je mnogo lakše.
  • Komunalna

    23.06.2014 09:20
    kultura
    Pored komunalnog sektora razmislite i o obnovi culture posle vladavine Treće Srbije.
  • JkP55

    22.06.2014 15:40
    Pozdravite svastiku Vasu!
    Naravno da su devastirana kad ste zaposljavali i kapom i sakom svastike. Sad se kao nesto cudite. E ljigasim ljigasi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti