Sutra izricanje presuda za "Kontrast"

Posle skoro dve godine maratonskog suđenja u Višem sudu u Novom Sadu, u ponedeljak će biti izrečene presude za slučaj "Kontrast".
Posle skoro dve godine maratonskog suđenja u Višem sudu u Novom Sadu, u ponedeljak će biti izrečene presude za slučaj "Kontrast".

Nakon završnih reči tužioca, zaključak je bio da su propuste u zaštiti od požara načinili svi okrivljeni; vlasnik, zakupci i električar, koji će presude za svoja krivična dela čuti sutra u Višem sudu.

Više javno tužilaštvo tereti vlasnika lokala Alojza Ganića (68), dvojicu zakupaca, Slavišu Stanišića (46) i Dejana Ratkovića (36), kao i električara koji je obavljao popravke u klubu, Miroslava Papugu (50) za teško delo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti, jer nisu održavali električne instalacije na odgovarajući način, niti su poštovali protivpožarne propise.

U požaru u diskoteci "Kontrast" 1. aprila 2012. godine život su izgubili Marina Aničić (25) iz Čuruga, Tamara Miladinović (25) iz Novog Sada, Milena Dalmacija (28) iz Futoga, Zoran Ignjatović (28) iz Gacka, Marko Pavlović (29) iz Kragujevca i Renato Vuković (20) iz Kikinde.

 

  • 23.06.2014 05:56
    Novi Sade, ne poznam te....
    "Laundž" nije bio presedan,...dogodio se "Kontrast",......ko je sledeći?
    Džabe sve,...kad su mladi životi ugašeni!
    Beskrajno mi je žao mladosti koju smo izgubili, naše sugrađane!
  • rain from heaven

    22.06.2014 22:29
    sta reci
    a koliko ce dobiti inspektori? ovo je drugi put da se ovako nesto desi, al necuh da je iko iz odgovarajuce inspekcije odgovorio, ili sam prespavao taj ifo
  • -

    22.06.2014 19:38
    -
    vezi konja gde ti gazda kaze pa ce elektricar na robiju.
    svako ko radi zna da sloboda u izvrsenju zadatka kod oligarhije ne postoji

    gde je igracica sa bakljom? sta je dacic trazio iste veceri na zgaristu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti