Železnice Srbije vratiće novac putnicima iz pokvarenog voza

Svi putnici koji su sinoć bili ostavljeni u Sremskim Karlovcima nakon što se putnički voz na relaciji Beograd - Novi Sad pokvario, moći će da dobiju povraćaj novca, saznaje 021.
Svi putnici koji su sinoć bili ostavljeni u Sremskim Karlovcima nakon što se putnički voz na relaciji Beograd - Novi Sad pokvario, moći će da dobiju povraćaj novca, saznaje 021.

Potrebno je samo da se pojave na šalteru železničke stanice u Novom Sadu sa voznom kartom od sporne vožnje, i svima će biti vraćen novac, kaže izvor iz Železnica Srbije.

"Ovakve stvari se dešavaju često i nikada ne znamo kada će neki kvar da iskrsne. I automobili se često kvare, pa tako i vozovi. Refundacija novca je u ovakvim slučajevima standardna procedura", kažu iz Železnica Srbije.

Na pitanje kako je došlo do kvara i da li tačno da je u pitanju krađa blokova koji drže strujne bandere, izvor 021 kaže da "prvi put čuje za to i da je do kvara došlo kada je putnički voz u 20:30h krenuo iz Novog Sada ka Petrovaradinu, kada je pukla strujna sajla na kontaktnoj mreži, koja voz napaja stujom, zbog čega je voz stao i blokirao prugu".

Podsetimo, ssinoć oko 23 časa u blizini Sremskih Karlovaca, pokvario se putnički voz, koji je prevozio putnike iz Beograda u Novi Sad, nakon čega su putnici morali da se snađu samo i organizuju sebi put do kuće u sred noći, o čemu je 021 već pisao.

  • faca drzavni pravni

    22.06.2014 18:32
    cestitke za 021 sto ne botuju komentare. za razliku od alo blic i tsl
  • Putnik

    22.06.2014 17:56
    Ma tužba bre!!
  • 22.06.2014 16:58
    Mogli su da im plate hotelski smestaj pa da sutra nastave dug put vozom za NS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti