Od sutra bez gužvi na prilazima Klisi, gotovi radovi na kružnom toku

Radovi na gradnji kružnog toka na Sentandrejskom putu biće završeni sutra.
Radovi na gradnji kružnog toka na Sentandrejskom putu biće završeni sutra.

Sve saobraćajnice u profilu raskrsnice su formirane i oivičene.

Pešačko-biciklističke staze su gotovo kompletno izgrađene, sva izmeštanja i zaštita podzemnih instalacija je završena. Trenutno je u toku izgradnja javnog osvetljenja. Završena su autobuska stajališta i pripremaju se radovi na navozu mosta kao i uklapanje na novoizgrađene saobraćajne površine.

Radovi na ovoj raskrsnici počeli su krajem marta i odvijali su se bez zastoja, dinamikom koja je bila brža od planova, kažu u ZIG-u. Kružna raskrsnica izvedena je sa četiri ulazna pravca kako bi se omogućio protok bez zadržavanja vozila i biće obeležena odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.

Sam Sentandrejski put je, kako navode u ZIG-u izuzetno važan ulazni pravac u grad i kao takav ima i najopterećeniju saobraćajnu mrežu. Samim tim, bilo je izuzetno važno da ova raskrsnica bude što brže preuređena.

  • Tanja

    25.06.2014 06:10
    od jutros
    Dragi sugrađani, raskrsnica jeste pri kraju ali nije pušten u promet danas kako je najavljeno, bar nije bila u sedam jutros kada prođoh tuda...
  • Vex

    24.06.2014 20:19
    ...
    Napravili su usko grlo i na bulevaru. Most ima samo 2 trake. A u prvobitnom planu 4. Ne znam šta se izmenilo u međuvremenu?
  • Mile NS

    24.06.2014 17:38
    volim mostove ali
    Stanovnici Klise , bar ovi ovde na Bregu, bi najradije voleli da nam se sredi ta slavna KANALIZACIJA, i ako je ikako moguće ASFALT? Čuo sam da je sada 2014. godina i ljudi kažu da je SRAMOTA da to nemamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti