Danas najduža Novosadska Kritična masa

Novosadska Kritična masa, 27. po redu, održaće se danas, od Limanskog parka do Štranda.

Novosadska Kritična masa, 27. po redu, održaće se u petak, od Limanskog parka do Štranda.

Ovog meseca će se, zahvaljujući lepom vremenu, voziti nešto duža ruta nego obično. Ruta je dugačka 14 kilometara i očekuje se da će biciklisti stići na njen kraj oko 19 časova.

Kritična masa proći će prvo Limanom 1 pored Univerziteta, zatim Bulevarom Mihajla Pupina i Temerinskom ulicom, Bulevarom kralja Petra I, Rumenačkom i Bulevarom Vojvode Stepe preko Novog naselja i Bulevara Evrope do Grbavice. Slede ulica Miše Dimitrijevića, preko Braće Ribnikar, Sutjeskom i Fruškogorskom do Štranda.

"Nakon vožnje, Štrand obećava dobro druženje, pa ponesite karte, lopte, badmington, frizbi i uživajte u kraju dana i dobroj atmosferi. Očekuje se da će ovo biti jedna od najbrojnijih vožnji, zato se pripremite i dođite da se svi zajedno vozamo", poručuju organizatori.

Start je tradicionalno u 17 sati kod Limanskog parka.

  • Mjaujork

    27.06.2014 19:55
    Hejteri pojesce vas negativne emocije
    Bilo je prelepo!
  • Piplfoks

    27.06.2014 17:13
    Jedan čovek proba da objasni da su optužbe da biciklisti masovno prekoračuju ograničenje potpuno nerealne i odmah skoči gomila napaljenika kojima je draže da sebi na štetu preuveličavaju svoje mogućnosti i hvališu se nego da prihvate da to nije motor, nego bicikl. Evo ja s teškom mukom mogu da navučem do 30 na sat i odgovorno tvrdim da ste svi vi koji to radite bilo gde u gradu potpuni manijaci. A dobro, za to služi prirodna selekcija.
  • Millos

    27.06.2014 16:35
    Kritikuje masu
    Vidim jednog izdajnika sa prozora. Sada je 18.32, on umesto da kritikuje masovno, ide negde svojim poslom na biciklu. Iju gari. Eno majke sa detetom, svako po biciklu. Eno i jedna baba na dva točka sa korpom na volanu. U eno i mlad biciklista paralelno sa mladom mamom što gura mladunče prelazi ulicu. O ne, devojka je sišla sa bicikla i pregurala ga preko bulevara. Propali ste.
    Šta je sa mojim predlogom da grad izravna brda po Sremskoj Kamenici? Tako da kameničani mogu da teraju bicikla po ravnom ko Novosađani. A ne da se muču vuzbrdo kućama svojim slijego.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti