Vodovod dobija novog direktora posle svega 10 dana

Pavle Sečivanović (1948), koji je pre svega 10 dana imenovan za novog direktora "Vodovoda" podneo je ostavku na tu funkciju.
Pavle Sečivanović (1948), koji je pre svega 10 dana imenovan za novog direktora "Vodovoda" na predlog pokreta 3D podneo je ostavku na tu funkciju.

Kao razlog naveo je pogoršanje zdravstvenog stanja.

Umesto njega će za novog direktora biti imenovan Miloš Stanisavljević iz pokreta Dinara-Drina-Dunav. On je prethodno bio u Romskoj demokratskoj stranci i već dugo je član Opštinskog veća u Odžacima. Takođe je član Nadzornog odbora u novosadskoj "Čistoći".

Novo kadrovsko rešenje će biti povrđeno u petak na sednici Skupštine grada kada će odbornici raspravljati i o izveštajima o poslovanju više gradskih preduzeća. Rebalans budžeta za ovu godinu biće na dnevnom redu naredne sednice koja će biti održana u julu.

  • N

    29.06.2014 21:36
    Kako da ne...
    Novi direktor je dipl. matematicar. Posto kao dipl. matematicar po statutu Vodovoda nije odmah mogao da postane direktor, ubacen je ovaj dekica na 10 dana, da promeni statut. Kako je statut promenjen, tako je gospodin Milos dobio mogucnost da postane direktor. Sve se to moze proveriti, samo ako se zeli.
  • 1k

    26.06.2014 12:24
    ko je..
    Ko glasa za 1000 dinara nema prava da se ljudti!
  • Kimi

    26.06.2014 10:28
    Budalaštinama nema kraja
    Svega ćemo se mi još nagledati sa ovima u gradskoj vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti