Staford izujedao ženu kod Sajma i zadavio joj maltezera

U Mičurinovoj ulici pre nedelju dana Valeriju V. izujedao je američki staford, a njenog maltezera zadavio.
U Mičurinovoj ulici pre nedelju dana Valeriju V. izujedao je američki staford, a njenog maltezera zadavio.

Valerija je izujedana po ruci, nozi i kuku, a otvorene rane i oguljenu kožu leči primajući terapiju dva puta dnevno.

Ona kaže da se incident dogodio oko 22h dok je šetala svog ljubimca oko Sajma. - U jednom trenutku se taj pas, bez pratnje vlasnika, zaleteo prema nama. Prvo mi je napao psa, pa mene. Uzela sam svog ljubimca u ruke i podigla ga u želji da ga zaštitim. Međutim, on je nastavio sa napadima i u jednom trenutku uspeo je da se domogne Bona i da ga zadavi - priča Valerija.

Jeziva borba trajala je oko pola sata, nakon čega je pas odneo zadavljenog maltezera. Tri momka koja su se zadesila na mestu incidenta su pomogla ženi i pozvali Hitnu pomoć, a potom su pratili staforda.

- Plen je ostavio ispred kuće. Kada je obavešten, vlasnik je došao na mesto napada, ali ničim nije pokazao da se oseća krivim zbog onoga što se dogodilo - priča Novosađanin D.S.

Valerija kaže da je iz novosadske policije do sada nisu zvali, iako joj je rečeno da će je obavestiti o vlasniku staforda. - Ni on mi se nije javio. Međutim, znam na kojoj adresi živi i spremam tužbu protiv njega - kaže napadnuta Novosađanka.

  • Mirko

    21.07.2020 18:33
    psi
    znamo da postoje mnoge vrste pasa...veliki i mali raznih karaktera zato psa na uzicu i nema problema a neodgovorne vlasnike sankcionirati....
  • 08.11.2014 14:20
    Ovde ima malo nelogičnosti, devojke mi je žao, ali smešno je i to da ovi što javno propagiraju mržnju protiv pasa, posebno protiv staforda, jedva dočekaju, pa ovde napišu neke od svojih bolesnih ideja tipa staforde treba pobiti, zabraniti itd.Tog malog maltezera mogao je da napadne pas bilo koje rase, ko zna zbog čega, a i ovaj staford ko zna kako je odgajen.Nisu stafordi krivi, već vlasnici koji ih uče da budu takvi, kao i svakog drugog psa.
  • Darko Manojlović

    08.11.2014 14:16
    Nema šanse.
    Nikakve šanse nema da je borba trajala pola sata.Pored toga trebala je da pusti maltezera i pobegne, staford je ne bi dirao.Ne opravdavam ovo, ali psi imaju neka svoja pravila, ako si slabiji ne diraj jačeg, a mali psi se obično prse, znajući da će ih vlasnici zaštititi, pa provociraju veće pse.
    Nije mi jasno i to kako su ta tri momka stigla da pomognu devojci, pozovu pomoć, a istovremeno prate staforda, pa nije staford puž.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti