SKONUS staje u zaštitu studenata Megatrenda

Na sednici Saveta Studentske konferencija univerziteta Srbije (SKONUS) jednoglasno je odlučeno da se da puna podrška studentima Megatrend Univerziteta.
Na sednici Saveta Studentske konferencija univerziteta Srbije (SKONUS) jednoglasno je odlučeno da se da puna podrška studentima Megatrend Univerziteta.

Potpredsednik SKONUS-a Igor Graić ističe da je primaran interes studenata Megatrenda da ni na koji način da budu uvučeni u trenutnu aferu oko njihovog nekadašnjeg rektora Miće Jovanovića.

Takođe na SKONUS-u je definisano da će se i ove godine zalagati za 48 bodova za upis u narednu godinu studija, kao i za šest rokova.

  • pawlle

    26.06.2014 16:08
    sta je jer vucic naredio da se zastiti megadens
  • 26.06.2014 13:02
    Studenti Megatrenda moraju snositi odgovornost!Zna se zbog cega su se upisivali u taj megatrend a ne na drzavni fakultet-pa zbog osnovnog razloga platis polozis bez ikakve muke i znanja.To je javna tajna!To su vecinom deca imucnih roditelja ili zaposleni sluzbenici kojima je firma placala skolarinu.Sad ispade,nemojte ih dirati oni nisu krivi...ma nemoj !
  • Bl

    26.06.2014 11:26
    ..
    svaki student koji ide na drzavni fakultet ne mirise bas ljude sa privatnih fakulteta,jer je u modi da oni dobiju pre posao,a uglavnom predju sa drzavnih jer ne mogu za godinu dana jedan ispit da daju.Ne znam da li su ovi iz skonusa reprezentativni uzorak,ili koliko su dobili za ovakve izjave.
    PS.Ovo je izbaceno dan posle pokretanja inicijative na pravnom fakultetu za zakon gde u javne ustanove ne mogu da rade lica sa privatnih fakulteta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti