Knežević: Pajtić je kriv za nezaposlenost u Vojvodini

Potpredsednik SNS Goran Knežević kazao je da je predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić kriv što je Vojvodina od lokomotive razvoja Srbije danas "poslednji vagon koji preti da se otkači".

Potpredsednik SNS Goran Knežević izjavio je danas da je lider DS i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić odgovoran što je Vojvodina od lokomotive razvoja Srbije danas "poslednji vagon koji preti da se otkači".

Knežević je, reagujući na današnje izlaganje Bojana Pajtića na sednici Glavnog odbora DS, rekao da je u Vojvodini najveća stopa nezaposlenosti, da su plate najniže, BDP zaostaje za ostalim delom Srbije. On je naglasio da je više od 50 odsto vojvođanskih lokalnih samouprava nerazvijeno ili delimično nerazvijeno, a pare poreskih obveznika se usmeravaju samo tamo gde "postoji lični interes Bojana Pajtića".

Pajtić je danas na sednici GO DS rekao da je pre formiranja evropske Srbije potrebno stvoriti "srpsku Srbiju", koja će biti poštena i pravedna i po meri svih njenih građana, ocenivši da državu danas vode "diletanti i lažni doktoranti".

GO SNS: Rezultati Pajtićeve vladavine opljačkan Fond za razvoj

Novosadski odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da su rezultati petnaestogodišnje politike predsednika DS Bojana Pajtića - opljačkani Fond za razvoj i Razvojna banka Vojvodine i zloupotrebljen novac građana, dok su "demokrate punile svoje bankovne račune".

Novosadski naprednjaci, reagujući na izlaganje Pajtića, poručuju da su se i Vojvodina i Srbija "okrenule naopačke dok smo slušali kako Pajtić priča o poštenju i pravednosti". "Pošto je 'uspešna politika' DS uspešno obogatila demokrate, a osiromašila sve građane, sada se Pajtić setio i srednjeg sloja stanovništva, valjda u nadi da je ostalo još novca koji može da se otme od građana", navodi se u saopštenju.

  • NS

    01.07.2014 07:16
    bagra
    Ne štitim Pajtića nek se vidi je li on odgovoran, ali što ste se vi Kneževiću odnosno SNS pokazali u Novom Sadu - sramota šta radite
  • 30.06.2014 17:41
    ???
    Moja tetka koja ima 85 godina kada neko baljezga kaze mu samo " jedi go..a"
  • libertas

    30.06.2014 14:02
    smesno
    sredi ti prijatelju svoje redove je si li ti svestan kakav kriminal sprovodi treca srbija to ne vidite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti