GSP uveo liniju 17 Železnička stanica - BIG centar

Gradski prevoznik je saopštio da je uvedena nova linija 17 na relaciji Železnička stanica – BIG centar – Železnička stanica.

Gradski prevoznik je saopštio da je uvedena nova linija 17 na relaciji Železnička stanica – BIG centar – Železnička stanica.

Autobusi će do BIG centra saobraćati svakog radnog dana i vikendom od 14 časova na svakih pola sata sledećom trasom: Železnička stanica - Bulevar Jaše Tomića - Kisačka ulica - Sentandrejski put - BIG centar.

U suprotnom pravcu autobusi će kretati na svakih pola sata od 14.15 časova.

Poslednji polazak sa Železničke stanice je u 21 čas, a iz BIG centra u 22.15.

  • prle

    03.07.2014 09:28
    uf...
    A da malo poradite na pojacavanju linija za Budisavu i Kovilj?Da stvarate imidz tako sto cete na posao ici autobusom a ne autima gospodo nedodirljivi iz Gsp-a Novi Sad...Sutra da bude referendum o privatizaciji 90% bi glaalo da neko normalan kupi GSP,problem bi bio sa 80 inzinjera i veliki broj pravnika sta sa njima...mozda da otvore istureno odelenje NAS-e u Gsp-u posto po procentu ima vise strucnjaka u Gsp-u a cene karta su bas evropske sa obzirom da je klimatizovano vozilo na prigradskim relacijama ravno vidjenju Nlo-a.....
  • brka

    02.07.2014 10:52
    ovog ce uhapsiti kao I direktora aerodrome, sklopio je ugovor stetan po svoje preduzece :D
  • Tea

    01.07.2014 20:13
    Makarsta,a nece da vrate onu staru peticu od Avijacije do Klise.Koja glupost,sad ce svi navaliti u Big,a sto nemaju novaca da nesto pazare,koga to zanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti