Program festivala "Tvrđava teatar" od 5. do 9. jula

Međunarodni pozorišni festival "Tvrđava teatar" preselio se iz Smedereva u Čortanovce gde će na otvorenom, u Vili Stanković, početi danas, 5. jula i trajati do srede, 9. jula.
Međunarodni pozorišni festival "Tvrđava teatar" preselio se iz Smedereva u Čortanovce gde će na otvorenom, u Vili Stanković, početi u subotu, 5. jula i trajati do srede, 9. jula.

Festival će otvoriti Narodno pozorište iz Užica s predstavom "Spletka i ljubav" F. Šilera i Nebojše Romčevića, u režiji Nemanje Rankovića.

Zatim sledi predstava "Mirni dani u Miksing Partu" Zagrebačkog kazališta mladih (7. jula), a reditelj je Boris Liješević. Teatar "Maska" iz Bukurešta, Rumunija, nastupiće s predstavom "Park" 8. jula, a Festival će zatvoriti "Koštana" u režiji Andraša Urbana i u izvođenju Narodnog pozorišta iz Subotice.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Srpskog narodnog pozorišta po ceni od 500 dinara ili 1.500 dinara za komplet.

Organizatori su obezbedili prevoz za publiku od Novog Sada do Čortanovaca i povratak posle predstave. Autobus će biti parkiran svako veče u 19.30 sati kod zgrade Srpskog narodnog pozorišta.

Kompletan program festivala može se pogledati OVDE

  • Lexv

    07.07.2014 07:02
    Veoma lep ambijent za odrzavanje predstava. Vila je ustvari simpatican zamak sa 2 bine, dobrim osvetljenjem i ozvucenjem. Samo, namazite se autanom jer ima puno komaraca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti