FOTO: Beogradska kapija već išarana, a nije ni završena

Tek što su skinute skele sa Beogradske kapije u Petrovaradinu, neko je već na skoro okrečene zidove napisao ćirilicom FKV i PZS.
Tek što su skinute skele sa Beogradske kapije u Petrovaradinu koja se renovira, neko je već na skoro okrečene zidove autosprejom napisao ćirilicom FKV i PZS.

Skele su skinute prošle srede ali i dalje traju radovi.

Podsetimo, u okviru rekonstrukcije Beogradske kapije obavljena je kompletna hidroizolacija prostora iznad kapije, treba da bude obnovljena fasada sa obe strane kapije, a urađen je i veći deo fasade sa novosadske strane. Takođe, biće rekonstruisani pešački i kolski prolazi, ozelenjene površine iznad kapije, i urađeni svi ostali konzervatorski i restauratorski radovi.

Obnova kapije košta 35 miliona dinara.

  • olivera brdaric

    18.06.2015 12:18
    Za rekonstrukciju Beogradske kapije ukupno je izdvojeno 35 miliona dinara, s tim što su Ministarstvo kulture i banka "Inteza" učestvovali sa po 10 miliona, dok su grad Novi Sad i "Fond za kapitalna ulaganja" Vojvodine iz budžeta izdvojili po 7,5 miliona dinara.
  • lala

    04.07.2014 09:02
    Dokle ćemo morati to da trpimo
    Ceo grad nam je unakažen tim idiotskim grafitima, ja do sada nisam čuo ili pročitao negde da je neko uhvaćen i da je odgovarao za ovaj vid skrnavljenja javnih površina. Naravno policijske patrole pogotovo one pešačke nigde nema, a problem uopšte nije nerešiv, hvala bogu postoje sigurnosne kamere i sa malo truda dovoljno je da se uhvate samo nekoliko počinilaca i da se nateraju da javno pod policijskim nadzorom prekreče i dovedu u predhodno stanje ono što su unakazili, naravno o svom trošku , verujte drastično bi se smanjio broj onih koji bi se usudili ponovo da skrnave gradske fasade. Najtužnije je u svemu tome to što to znaju i gradski čelnici i policija pa ipak ništa ne preduzimaju.
  • Vp

    03.07.2014 22:33
    Strasno
    @Vest
    "to ne rade ni novosadjani ni vojvodjani!"

    Eh, moji Novosađani i Vojvođani, niste ni primetili koliki ste fašisti postali. Ne vređam, samo mi je žao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti