Gužve na FTN-u, Filozofskom i Pravnom

Prvog dana podnošenja prijava i dokumenata za polaganje prijemnog ispita na fakultetima, kampus Novosadskog univerziteta bio je prepun budućih akademaca.

Prvog dana podnošenja prijava i dokumenata za polaganje prijemnog ispita na fakultetima, kampus Novosadskog univerziteta bio je prepun budućih akademaca.

Najduži redovi bili su na Fakultetu tehničkih nauka gde se u prvih sat vremena prijavilo čak 318 studenata.

Veliko interesovanje vladalo je i na Filozofskom fakultetu. Prema rečima Isidore Gordić, šefice kabineta dekanice, najveći broj prijava na ovom fakultetu očekuje se na psihologiji i anglistici.

Gužve su zabeležene i na Pravnom fakultetu, a na ovoj visokoobrazovnoj ustanovi očekuju veću navalu na smer unutrašnjih poslova, nego na opšti.

Podsetimo da je prijavljivanje kandidata moguće do petka, 4. jula. Polaganja prijemnog su od 7. do 11.jula, objaviljavnje lista je zavisno od fakulteta od 9 do 21. jula, a upisi će biti gotovi do 24. jula.

  • Bl

    03.07.2014 11:44
    @anonimus
    Druze prvo upisu drzavne,pa kad vide da ne mogu da nauce ni za uslov tokom cele godine,onda tek predju na privatne..tad se cisti u junu ladnjaka,a na drzavnim su profesori bas njima ustajali svaki ispit na levu nogu :)
  • 03.07.2014 08:54
    Navali narodeeeeeeeee!
    Uh, Sunce ti žarko!
    Kakva li je tek gužva na mega, giga, kilo i ostalim srodnim fabulusima i famulusima, tj. menDŽamentima?
    Mislim, zbog brzog završetka, a i brzog partijskog zaposlenja...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti