Napadnuti kontrolori GSP-a

GSP je saopštio da je jedan putnik u sredu napao njihove kontrolore. Kako navode, kontrolorka je kod putnika pronašla nevažeću markicu, nakon čega je on krenuo da nasrće na nju.

Gradski prevoznik je saopštio da je jedan putnik u sredu, 2.jula, napao njihove kontrolore u autobusu broj 3.

Kako navode u GSP-u, kontrolorka M.M. je kod putnika pronašla nevažeću markicu, nakon čega je on krenuo da nasrće na nju.

- Na moju izjavu da će mu karta biti zadržana, putnik je burno reagovao, nasrćući na mene. Uporno sam pokušavala da se udaljim od njega da bih mogla da mu ispišem opomenu, ali je on išao za mnom, unosio mi se u lice, vikao, pretio i mahao rukama oko moje glave. U tom momentu je moj partner prišao i upitao da li imam problem, a kada je video šta se događa pokušao je da me zaštiti tako što je stao ispred mene. Pošto je putnik nastavio da nasrće na nas, povlačeći se unazad, izašli smo iz autobusa - navela je kontrolorka posle napada.

GSP navodi i da je putnik nastavio da preti, pa je kontroloru Ž.J. rekao da će ga "polomiti kao šibicu", te je u jednom momentu zamahnuo i udario ga u oko. Pozvana je policija, a posle uviđaja kontrolor je odvezen u Urgentni centar gde mu je ukazana pomoć.

U gradskom prevozniku navode da je ovo četvrti napad na njihove zaposlene u poslednja tri meseca, a sedmi od početka godine.

Krajem juna na liniji broj 6 verbalno i fizički (pesnicom u glavu) napadnut je kontrolor na dužnosti, koji je zamolio putnika da izađe iz autobusa, budući da nije imao plaćenu kartu za prevoz.

U maju je vozača S.B. na liniji broj 3 putnik napao satarom, dok je krajem aprila uz pretnju nožem napadnut vozač  G. Z. vozeći autobus na liniji 6.

U oba slučaja od vozača su napadači  tražili novac, a policija je odmah po pozivu izašla na lice mesta.

  • Pokradena

    24.07.2019 12:22
    Jgsp
    Meni je pokazna ukradena od strane vozaca ,evo vec 5 dana vodim bitku sa grasom zovem niko se ne javlja ,jedva 2 br se javise ,ovi iz garaze niko.Drugarica i sestra se vozile 3 st. ponele moju pokaznu ,sestra pokaze svoju,drugarica plati i dodje vozac i krene je maltretirati cija je to pokazna daj da vidim i na kraju kaze nije tvoja i uzme je k sebi. I dalje ne mogu da verujem sta se desilo,pri tom nije pisana nikakva prijava nista .Zanima me sta ce njemu moja pokazna,ako je ona lepo rekla da nije njena..Znaci uzas kradja ne vidjena,tuzicu jgsp. S R A M O T A
    Takodje slazem se ovde sa ovim ljudima ajde da se kaze da im je bar cisto pa da se bahate za karte ,nego sto je uzasno prljavo ko god se vozio ti autobusi treba ponekad i da se operu,ociste ,provetre,kad udjes u bus leti pakleno,zimi smrzavanje,cast izuzecima.
  • stex

    06.07.2014 06:08
    nisu nista bolje ni zasluzili,sto bi se reklo sve po zasluzi
  • Malta

    06.07.2014 04:44
    prevoz
    Ovde je dnevna karta 1,5eu a nedeljna 6,5eu neograničeno do 23h kad prestaje važnost... dakle 26eu mesečno... Realno mnogo jeftinije od mesečne u NSu... Svaki bus ima klimu koja uvek radi, prevoz sa severa na jug traje oko 1,5sata... Ima tu kilometara...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti