FOTO: Umesto da pomogne policija blokira prolaz stanarima

Građani koji žive u ulici Vojvode Mišića već dugo imaju problema sa bahatim gostima okolnih kafića koji se nepropisno parkiraju.

Građani koji žive u ulici Vojvode Mišića već dugo imaju problema sa bahatim gostima okolnih kafića koji se nepropisno parkiraju.

Kako su naveli za 021.rs, automobili često budu parkirani na trotoaru ili na kolovozu gde blokiraju prolaz drugim vozilima, ali najviše im problema pravi to što im blokiraju prolaz iz dvorišta.

Sagovornik 021.rs navodi da su nebrojeno puta zvali saobraćajnu policiju, Pauk službu i inspekcije, ali da i pored povremenih akcija kažnjavanja pravog efekta nema i svaki dan se susreću sa tim da se neko parkira ispred ulaza.

Kako kaže ovaj stanar koji nam je poslao i fotografiju, u nedelju, 6. jula, oko 13:30 časova, čak je i vozilo policije bilo parkirano na prolazu.

- Ne znam gde su bili policajci, ali znam da su mogli da se parkiraju na drugom mestu - kaže ovaj Novosađanin, koji se pita kome da se obrate za pomoć kad se policija, koja treba da kažnjava bahate vozače, sama tako ponaša.

  • Vojvoda

    08.07.2014 18:14
    Komsije :-)
    Da se bahato parkiraju, parkiraju se...ali ne mora da znači da su svi dokoni i krkani, ljudi sednu i sa sva četri žmigavca nikome ne smetaju da prođe, a to radim i sam iako sam stanar iz tog ulaza, dok ne popijem kafu u nekom od kafića. A vi svi dižete bunu i pljujete na ljude i državu ybog policiskog automobila, koji je kladim se stajao tu ni ceo minut!

    Tako da, ljudi, opustite se i vodite svoju politiku i svoj život, biće vam mirnija glava!
  • 08.07.2014 16:54
    Živim u ovoj ulici i više puta sam videla kako pauk prolazi i ne odnosi automobile o kojima je reč. Za njih pravila nažalost ne važe.

    Nismo dokoni nego očajni jer se jedna od najlepših ulica ovog grada pretvara u parking i zato što treba pošteno da se namučimo da bismo stigli do svojih ulaza. A o prolaženju biciklima i da ne pričam.
  • Zoran

    08.07.2014 15:38
    @Anonimus - nek se zna
    Meni su pomogli kad god je trebalo, a bogme bilo je gusto. Tako da molim vas krimose da se okanete ove antireklame jer ste dosadni više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti