Skupština grada tek naredne nedelje

Novosadski odbornici sastaće se verovatno tek narednog petka, kako bi raspravljali o rebalansu budžeta za 2014. godinu, saznaje 021.rs.
Novosadski odbornici sastaće se verovatno tek narednog petka, kako bi raspravljali o rebalansu budžeta za 2014. godinu, saznaje 021.rs.

Prema informacijama iz Skupštine grada, mada je bilo najavljeno da će se o rebalansu i drugim odlukama koje je potrebno doneti prilikom razmatranja budžeta, raspravljati 11. jula, zbog kašnjenja u izradi neophodnih dokumenata sednica je pomerena za narednu nedelju. U Skupštini grada je za 021.rs potvrđeno da je održana i sednica sa šefovima odborničkih grupa, gde je bilo govora o predstojećoj sednici i ukoliko ne bude drugih problema sednica će biti 18. jula.

Pored budžeta, odbornici će razmatrati i izmene planova poslovanja većeg broja javnih preduzeća uglavnom u delu koji se odnosi na investicije, pošto se nakon prvih šest meseci ove godine pokazalo da deo planiranih radova neće moći da se izvede, što zbog dugog postupka javnih nabavki i priprema, što zbog manjka prihoda.

Nakon ove sednice uslediće pauza u radu gradskog parmalenta od dva meseca u zasedanjima zbog sezone godišnjih odmora.

  • 08.07.2014 18:15
    Profesionalci
    Balanseri i rebalanseri!
  • 08.07.2014 14:04
    Talog
    Štaaaaaa' rebalansiraju onaj balans koji su sami doneli, i na kritike opezicije, toliko hvalili?
    Pa šta je to sada? Ispašće da im balans nije valjao?
    Zašto?
    Pa ili pojma nemaju, ili su gadno fulali (što se opet svodi na isto!).
    A i kako bi ga utrefili kada su tamo sve sami Svojko, Mojko i Tvojko.
    Nooooooooo, mi smo taj talog "birali"!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti