FOTO: Sudar jutros na Novom naselju

Sudar u kojem su učestvovali autobus GSP-a i tri automobila dogodio se jutros oko 7 časova na Novom naselju, saznaje 021.rs.

Sudar u kojem su učestvovali autobus GSP-a i tri automobila dogodio se jutros oko 7 časova na Novom naselju, saznaje 021.rs.

Kako je za 021 rečeno u Hitnoj pomoći, u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo teže povređenih, dok su dve osobe zadobile lakše povrede. Trogodišnja devojčica je zadobila povrede glave koje su sanirane na licu mesta, a dete je prevezeno u Dečiju bolnicu na dodatne kontrole. Muškarac star 51 godinu prebačen je u Urgentni centar na pregled pošto je ustanovljeno da ima lakše povrede stomaka i kuka.

Za sada nije poznato kako je došlo do sudara autobusa na liniji 9, juga, pežoa i forda.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj, a zbog sudara su na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i ulice Bate Brkića bile gužve oko sat vremena.

  • DonJuan

    10.07.2014 15:22
    @Boki
    Pa ti idi u Italiju pa se vozaj u krug! Ako je nesto primenljivo u svetu ne znaci automatski da je i kod nas... Tamo su strucnjaci izracunali to sto kazes, a ovde i budala vidi da je svaki kruzni tok mnogo sporiji i nebezbedniji nego semafor! Prema tome ne treba kopirati po svaku cenu!
  • boki

    10.07.2014 02:29
    kružni tokovi
    Druže ti bi npr. umro u Italiji. Tamo je odavno trend sklanjanje semafora u korist kružnih tokova. Izračunali ljudi da se na njima manje gine, brže teče saobraćaj, manje troši goriva, manje zagađuje okolina, manje je potrebno održavanja i sl.
    Razlika je u tome što oni ZNAJU kako da ga naprave i ZNAJU kako se koristi.

    ps od ovih "novosađana" mi muka pripala, ko njima kad treba i do Beograda da odu. Vratite dozvole.
  • kruzni tok

    09.07.2014 22:25
    pitanje
    zasto se ti svi strucnjaci sto predlazu i ugradjuju, izgradjuju kruzne tokove ne raspitaju koliko ima sudara savkodnevnih po kruznim tokovima, samo to su sve laka cukanja pa niko ne prijavljuje. za nas, nase puteve i nase "velike" raskrsnice kruzni tok je po meni da citiram naseg voljenog predsednika "za gluplju stvar nisam cuo"
    ja pritom mislim na kruzne tokove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti