Sutra uništavanje bombi kod Sadova

Na desnoj obali Dunava u Petrovaradinu, kod Sadova, sutra će biti uništene pronađene neeksplodirane bombe.
Na desnoj obali Dunava u Petrovaradinu, kod Sadova, sutra će biti uništene pronađene neeksplodirane bombe.

 

Pored tima za uništavanje, u akciji će učestvovati Vatrogasno-spasilačka brigada Novi Sad, Zavod za hitnu medicinsku pomoć i pripadnici saobraćajne policije.

Iz Uprave za vanredne situacije pozivaju građane da sva pronađena ili odbačena neeksplodirana ubojna sredstva prijave najbližoj policijskoj stanici.

  • Jovan D.

    10.07.2014 11:26
    E ljudi moji...
    Kad će neki "zaštitnik šivotne sredine" postaviti pitanje ko je taj koji je odobrio da se bombe uništavaju na toj lokaciji??? Vidim ja da će biti novih Laundža i Kontrasta... Kanda će opet "Cigani leleti u nebo"!!
  • exit

    09.07.2014 22:19
    vatromet
    eto exitu besplatan vatromet za otvaranje, da li je tu neko normalan u ovom gradu i drzavi uopste. daju obavstenja kao da ce da proizvode kokice a toliko turista u gradu, zar ce eksplozije biti necujne pa da ih niko u gradu nece biti svestan?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti