Vučević: Obustavljen tender za suvenirnice

Novosadski gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da će Zavod za izgradnju grada obustaviti javnu nabavku pet automatskih turističkih suvenirnica, nakon sumnja opozicije da je tender namešten, kako bi posao dobila određena firma.

Novosadski gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je da će Zavod za izgradnju grada obustaviti javnu nabavku pet automatskih turističkih suvenirnica, nakon sumnja opozicije da je tender namešten, kako bi posao dobila određena firma.

- Nisam upoznat sa detaljima tendera, ali me je nakon natpisa u medijima zvao direktor ZIG-a Goran Višnjić i rekao da će povući nabavku. Ne znam stvarno sve nabavke u gradu, ima i većih problema. Stvarno ako se postavlja pitanje ako ja sve to moram da direktno rešavam, šta će članovi veća, direktori, načelnici uprava? Koja je njihova funkcija, ako je to sve kod gradonačelnika? - kaže Vučević.

Podsetimo, ZIG je tender za kupovinu suvenirnica raspisao nedavno, a opozicija je ubrzo saopštila da sumnjaju da je javna nabavka nameštena za firmu "Revera" jer specifikacije u tenderu odgovaraju proizvodu ove firme. Kako je saopšteno, vlasnik "Revere" je Nemanja Laličić iz SNS, koji je i član Nadzornog odbora Novosadske TV.

  • -

    16.07.2014 14:11
    -
    klikni na link pa proveri ako ne verujes

    kanta je proizvod 'Namenjen deci i omladini'
    klupu cuva 'anti vandal konstrukcija'
    a kiosk ima 'anti lom sistem za lomljive proizvode'

    iako mislim da je firma pukla zato sto je medju referencama evropski pokret a ne 3d, 3srbija ili nesto slicno

  • Tja

    16.07.2014 13:07
    @Goran: nadam se da si cinican, posto klupe od 1000 i kusur evra po komadu, oko 5000 i kusur evra za kantu nikako nema smisla. A klupe su vise za Tokio, a ne za NS.
  • ns

    16.07.2014 11:31
    rekoh vam ja, rajan iz Sarajeva se zaleteo sa zastarelom tehnologijom misleći uvaljaće u Njemačkama kad ono cvrc, ali nije džabe drug boske postao direktor velikog preduzeća u Novom Sadu završiće on to ih, a Novi Sad video prvi put '92.godine, sramota šta nam rade sa gradom nama pred očima koji smo ga apsolvirali dok su oni samo na ekskurzije dolazili ovde, dede mi se u grobovima prevrću! :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti