Na ulicama više od 300 prostitutki

Na ulicama Novog Sada više od 300 prostitutki svakodnevno pruža usluge mušterijama, a postoji i svratište za seksualne radnice, na tajnoj lokaciji.
Na ulicama Novog Sada više od 300 prostitutki svakodnevno pruža usluge mušterijama, a postoji i svratište za seksualne radnice, na tajnoj lokaciji.

Na novosadskim ulicama, ali i po stanovima, noćnim klubovima i elitnim hotelima ordinira veliki broj prostitutki. One svoje usluge nude počev od klasičnih štajgi, preko SMS poruka do javnih oglasa. Najvidljivije su na Kaćkoj petlji, gde svoje usluge pružaju čak i maloletnice, pod budnim okom svojih makroa, među kojima su neretko i članovi njihovih porodica. Ima ih i oko autobske i železničke stanice, ali i na mestu gde se najmanje očekuju – na parkingu kod Gradskog groblja.

"Te ulične prostutke klijente obrađuju po cenama koje se kreću od 500 dinara pa najviše do 30 evra. Za mlađe prostitutke cena je viša, a posebno se plaćaju i posebne želje. Posao se obavlja u nekoliko obližnjih kućica, za koje svi znaju, ali i u vozilima i kabinama kamiona", kaže za Dnevnik Nebojša M, koji duže prati tu oblast.

U Svratište za seksualne radnice, koje se nalazi na tajnoj lokaciji, dnevno dođe do deset žena koje se bave uličnom prostitucijom. Žene tu mogu da se okupaju, operu odeću ili kuvaju. Po procenama, uličnom prostitucijom u Novom Sadu bavi se oko 300 žena, a nemoguće je proceniti koliko njih se još bavi klupskom i visokom prostitucijom.

Poseban vid prostitucije je ona koja se odvija pod imenom poslovna pratnja. Njihova cena je od hiljadu do pet hiljada evra za noć, a sve se odvija na dobro skrivenim elitnim lokacijama. Skupi pokloni od stalnih mušterija sastavni su deo druženja, a njihova vrednost zna da dostigne i celih deset hiljada evra.

Prostitutke se nude i u kafićima i noćnim klubovima, često sa znanjem vlasnika koji dobijaju i određenu proviziju. Tu ordiniraju i strane državljanke pa ih je tako pre dve godine otkriveno 64 koje su se bavile najstarijim zanatom na svetu. Vlasnici restorana tvrde da znaju da toga ima u njihovim objektima, ali da su nemoćni da tome stanu na put jer su takve devojke za njih samo obični gosti.

  • Kanalizacija bez vodovoda

    17.07.2014 21:59
    Sta ce nam uopste strane drzavljanke, maloletnice, skrivena mesta, legalizacija, policija i kojesta? 80% nasih tzv. obicnih devojaka ponasaju se kao prostituke cim se nadju u drustvu 'zestokih momaka' ili 'biznismena' sa skupim kolima, debelim trbusima i novcanicima. Ko ne veruje,samo nek se proseta uvece kroz siri centar grada.
  • Ćevara

    17.07.2014 17:45
    Vic
    Žali se mušterija prostitutki kako je dobio picajzle... a ona će njemu: Pa šta bi Ti za 500 dinara Svilene bube, možda???
  • uh

    17.07.2014 16:31
    svasta
    Meni samo jedno pada na pamet - kako neko ima izmedju 1000 i 5000 eura za jedno vece da potrosi na prostitutku i jos skuplje poklone. 99% tih ljudi trosi pare koje su pokrali od nas, a mozda 1% ih je posteno zaradilo/nasledilo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti