FOTO: Crep sa kuće u Jovana Subotića opasnost po prolaznike

Sa kuće u Ulici Jovana Subotića u samom centru Novog Sada, crep preti da padne sa objekta pravo na prolaznike.
Sa kuće u Ulici Jovana Subotića u samom centru Novog Sada, crep preti da padne sa objekta pravo na prolaznike.

Kuća se nalazi uz sam trotoar, nije ograđena i ne postoji upozorenje da u svakom momentu može da dođe do nesreće, posebno ako počne da duva jači vetar.

Ovo je samo još jedna od mnogih kuća u Novom Sadu koje nisu održavane i raspadaju se, a osim za one koji te objekte koriste, realna opasnost postoji i za sugrađane.

Podsetimo, juče se srušio veći deo kuće Slovačke evangelističke crkve, nedaleko od ove ulice, tačnije u Ulici Vuka Karadžića. Na sreću, tom prilikom niko nije stradao.

Takođe, GO omladine LSV-a izložio je fotografije ruiniranih zgrada, čije su fasade pretnja po bezbednost Novosađana.

  • JAZZ

    24.07.2014 08:56
    Ruševina po gradu koliko hoćeš...za to Grad nema novca jer tu (očigledno) ne može da se nešto uštine.
    Napuštenih objekata je mnogo koji služe samo kao javni WC-i i ništa više.
    Predlažem da se i pretvore u javne WC kojih ionako fali u gradu uz sredstva koja neće biti velika...bar neke vajde da imamo :)
  • 24.07.2014 08:12
    Za duvaca u saksije ima para a da se sredi ono sto bi donosilo pare za to nema. Cak i u Rumuniji cuvaju i jos stave ciradu sa slikom kako treba da izgleda. Sram da vas bude hrkaovci.
  • xy

    24.07.2014 06:12
    Pa, ništa.
    Sačekaćemo prvo da padne crep nekom prolazniku na glavu i ubije ga, a onda će da se digne frka i dreka... Kao i u svemu drugome.
    Zašto ovo ikoga čudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti