Milosavljević jedini kandidat za upravnika SNP-a

Upravni odbor Srpskog narodnog pozorišta jednoglasno je odlučio da aktuelni upravnik SNP-a Aleksandar Milosavljević bude kandidat za tu funkciju, u narednom četvorogodišnjem mandatu.
Upravni odbor Srpskog narodnog pozorišta jednoglasno je odlučio da aktuelni upravnik SNP-a Aleksandar Milosavljević bude kandidat za tu funkciju, u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Na konkursu za upravnika, koji je trajao od 29. juna do 14. jula, Milosavljević je bio jedini kandidat, navedeno je u saopštenju iz SNP-a.

Upravni odbor, prema predviđenoj proceduri, svog kandidata predlaže Pokrajinskoj vladi koja utvrđuje svoj predlog i preporučuje ga Skupštini AP Vojvodine, koja imenuje upravnika SNP-a.

Milosavljević je obavljao funkciju upravnika SNP-a u prethodnom mandatu, koji mu ističe 31. avgusta.

  • frida

    25.08.2014 13:53
    kultura?
    mozda bi se neko i prijavio, kad bi informacija o konkursku bila vidljivija.ako neko zna link na kom je moguce videti da je konkurs rapisan {bio] nek objavi.u svakom slucaju veoma cudna desavanja..
  • 25.07.2014 09:01
    Sta on vama smeta kad i ne idete u pozoriste?
    a nisam video da pozoristu nesto i fali.
  • boco

    25.07.2014 06:27
    ako nemamo boljeg onda i ne zasluzujemo pozoriste, ili ko zna iz kojih razloga bolji nece da se javi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti