FOTO: Bahato parkirana službena škoda direktora Lisja

Na mestu za parkiranje predviđenom za osobe sa invaliditetom u Narodnog frota 53 u četvrtak je duže vreme bio parkiran službeni automobil JKP "Lisje" koji se koristi za potrebe direktora.
Na mestu za parkiranje predviđenom za osobe sa invaliditetom u Narodnog frota 53 u četvrtak je duže vreme bio parkiran službeni automobil JKP "Lisje" (NS-111-NL) koji se koristi za potrebe direktora.

Ovaj automobil je fotorgafisao jedan Novosađanin koji je 021.rs poslao fotografije navodeći da je okolo bilo dovoljno redovnih mesta da se parkira.

Kako kaže, zvao je pauk službu, ali se niko nije javljao na telefon, posle čega je pozvao i saobraćajnu policiju koja se nije ni pojavila.

Kako 021.rs saznaje, u pitanju je vozilo koje koristi direktor Lisja i nije prvi put da se ovaj automobil pominje u javnosti.

Prošle godine, tačnije 25. novembra u večernjim satima učestvovalo je u saobraćajnoj nezgodi na putu između Novog Sada i Šangaja. Do danas nije razjašnjeno ko je tada vozio službena kola, a popravka je plaćena sa blizu 860.000 dinara.

Skupština grada je na poslednjoj sednici pre desetak dana donela odluku da se formira Radna grupa koja do novembra treba da ispita da li je bilo zloupotreba prilikom korišćenja službenih vozila od 2004. godine do danas u gradskoj upravi u javnim preduzećima.

Izveštaj će biti podnet Skupštini grada do novembra, nakon čega će biti donete odluke o potencijalnim krivičnim, prekršajnim ili disciplinskim postupcima.

  • тетка

    10.09.2014 08:37
    сарказам?
    шта сте се "острвили" на човека. Није он крив! Шофер је стао како не треба!
    Нека виси Педро!!!
  • Jasnije?

    28.07.2014 23:13
    Teča - @Деки НС
    Takve ste upravo postavili na rukovodeća mesta-nepismene, bahate, i ispljuvke SNS-a! Džaba im kupljena diploma! Nepismenost se krije iza lažnog profila, kao i crnogorsko poreklo, kukavičluk i podmuklost pa ti vidi ko je autor svih komentara!
  • neko

    27.07.2014 11:43
    Lepo ste iskoristili tuđe pseudonime, ali način pisanja, gramatičke greške su više nego providne! Šta se od SNS-ovaca i ovaca može i očekivati. Niti imate mozga, niti škole (privatne se ne računaju; kupljenje diplome, kao i diplome izgubljene u Sarajevu...), pamet vam leži samo u topuzu, a ni topuz nemate mu.a da upotrebite otvoreno, muški, nego sve nešto k'o neke seka perse, pritajeno, anonimno, kukavički... Od radikalskog (čitaj bahatog) ponašanja ne možete pobeći-to ste vi u samoj srži, ali ste i najveći izdajnici srpskog roda. U svim firmama gde se izvršila "rekonstrukcija" rukovodećeg kadra, ista priča - bahato smenjivanje svakog bez obzira da li je stručnjak, dobar radnik i vredan; bitno je da dođe neko iz SNS-a, pa makar bio i sa samo srednjom školom (a to je u 90% slučajeva tako). Gori ste od DS-a, LSV-a, LDP-a, a to je verovatno rezultat primanja svih tih šljamove u skute SNS-a! Za vas je Tadić patriota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti