FOTO: Google snimio policijsku poteru u Novom Sadu

Prilikom fotografisanja ulica Novog Sada, vozilo kompanije Google uslikalo je i jednu policijsku poteru a, prema saznanjima 021.rs, najverovatnije je reč o hapšenju osumnjičenih za pokušaj razbojništva u zlatari u Železničkoj ulici.

Prilikom fotografisanja ulica Novog Sada, vozilo kompanije Google uslikalo je i jednu policijsku poteru a, prema saznanjima 021.rs, najverovatnije je reč o hapšenju osumnjičenih za pokušaj razbojništva u zlatari u Železničkoj ulici, u oktobru prošle godine.

Podsetimo, prema saopštenju policije od 31. oktobra prošle godine, tada su privedena dvojica učenika Srednje elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Siriga i Rakovca koji su se spremali da opljačkaju zlataru Šiket.

Pošto su ih građani videli i javili policiji, osumnjičeni su počeli da beže i uhapšeni su nekoliko minuta kasnije u ulazu Augusta Cesarca 4.

Pogledajte ovu akciju novosadske policije koja je zahvaljujući Google servisu "Street View" od sada vidljiva celoj planeti.

Policijsko vozilo ulazi iz Petra Drapšina u Vase Pelagića

U Vase Pelagića pored patrolnih kola utrčava i policajac

Policijsko vozilo pretiče vozilo kompanije Google i ulazi u Augusta Cesarca

Tri policajca, jedan sa pištoljem u rukama, trče niz Vase Pelagića

Policijski auto parkira se ispred Augusta Cesarca 4, gde su osumnjičeni

Policajci utrčavaju u Augusta Cesarca

Iz Jevrejske ulice u Vase Pelagića stiže i policijska marica

Fotografije koje je Google napravio tog dana u okolnim ulicama takođe pokazuju da se nešto dešavalo u bloku oko Železničke ulice, pa se tako vidi kako na Trg mladenaca stiže policijsko vozilo, a u Železničkoj ulici stoje dva policajca.

Trg mladenaca

Železnička ulica

Ukoliko želite da vidite kako ova policijska akcija izgleda na Google servisu "Street View" možete to uraditi preko ovog linka. (Žarko Bogosavljević - zarko@021.rs)

  • MonteDushano

    31.07.2014 12:44
    Za šok terapiju.. zajedno sa ministarstvom pravde i saobraćaja...
  • zox

    26.07.2014 20:06
    Meni izgleda kao da su jurili Guglovo vozilo .
  • 26.07.2014 18:53
    acab
    Meni izgleda ko da su jurili ovo Guglovo vozilo... Preplaseni gradjani NS prijavili cudno vozilo koje se krece gradom a nesto mu strsi sa krova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti