FOTO: Počeli radovi kod Futoške pijace, kod Merkatora završeni

Ekipe JKP "Put" počele su najavljene radove na raskrsnici kod Futoške pijace.

Ekipe JKP "Put" počele su najavljene radove na raskrsnici kod Futoške pijace.

Kako za Radio 021 objašnjava portparolka tog preduzeća Jelena Stojsavljević, radovi su malo pomereni jer je jutros obeležavan pešački prelaz na raskrsnici kod Merkatora, što je tokom vikenda bilo onemogućeno zbog padavina.

"Takođe, tokom današnjeg prepodneva, bilo je potrebno  koordinirati sa gradskim prevozom zbog izmene trasa i otvoriti raskrsnicu kod Merkatora koja je završena", navodi ona za 021.

Radovi će trajati do kraja avgusta, a u prvoj fazi, za saobraćaj će biti zatvoren deo ove raskrsnice u dužini od oko 80m u Jevrejskoj ulici iz pravca SNP-a i oko 100m na Bulevaru oslobođenja prema Železničkoj stanici. Saobraćaj u ovom delu raskrsnice odvijaće se jednom trakom Jevrejske ulice i Bulevara oslobođenja dvosmerno, zbog čega će biti znatno smanjen protok saobraćaja.

Budući da je ovo jedna od najopterećenijih raskrsnica u gradu, mogu se očekivati veće saobraćajne gužve, zbog čega iz JKP "Put" apeluju vozačima da pronalaženjem alternativnih pravaca i poštovanjem postavljene signalizacije doprinesu smanjenju gužve na ovoj raskrsnici. (Suzana Stojićević)

  • DonJuan

    28.07.2014 17:23
    @Kompleksi
    A ti putaru bolje da radis na terenu nego sto kuckas po internetu!!! Pustili bi mi gradjani vas, da ne zajebavate ceo grad svojim javaslukom i nesposobnoscu!!! Sve vas treba otpustiti tako nesposobne, od direktora pa do radnika ko sto si ti i poveriti radove nekom OZBILJNOM preduzecu, koje bi tu raskrsnicu zavrsilo za noc!!!
  • XM

    28.07.2014 17:06
    Propast
    Ti radnici nisu dobili 3 meseca platu i 7 putnih troskova, pa ko ih pita kako i to izdrze...
  • 28.07.2014 14:28
    Kompleksi
    Ajde kompleksi nastavite da blejite kuci i trosite penziju od roditelja....
    pustite vi radnike, zabusavaju zato sto nemaju gorivo, nemaju asfalta, nemaju redovne plate...
    da smo u nekoj drugoj drzavi mozda bi sve funcionisalo kako treba,
    pustite vi jkp put nek zavrsava tu jevrejsku polako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti