SPO: Što pre transformisati "Novi Sad - Gas"

Srpski pokret obnove zatražio je danas od Vlade Srbije da što pre primeni Zakon o privatizaciji na Društveno preduzeće "Novi Sad-Gas", kako bi ono postalo deo komunalnog sistema Novog Sada, čime bi bile snižene i cene usluga tog preduzeća.
Srpski pokret obnove zatražio je danas od Vlade Srbije da što pre primeni Zakon o privatizaciji na Društveno preduzeće "Novi Sad-Gas", kako bi ono postalo deo komunalnog sistema Novog Sada, čime bi bile snižene i cene usluga tog preduzeća.

"Zahvaljujući Zakonu o privatizaciji, ovo preduzeće će morati da postane deo komunalnog sistema Novog Sada, a time da snizi cene svojih usluga i da polaže račune za svoje poslovanje Skupštini grada i svim građanima", naveo je novosadski odbor SPO u saopštenju za javnost.

Ta stranka je apelovala na Vladu Srbije da "što pre" počne sa primenom Zakona o privatizaciji, kako bi korisnici prirodnog gasa već u narednu grejnu sezonu ušli sa drastično nižim računima za gas.

Novi Zakon o privatizaciji predviđa da se sva društvena preduzeća u Srbiji moraju svojinski transformisati najkasnije do decembra 2015. godine.

"Za Novosađane koji se greju putem prirodnog gasa ovo je veoma dobra vest, jer se ovaj Zakon odnosi i na DP Novi Sad-Gas, koji već godinama funkcioniše nezakonito, kao privatno preduzeće", piše u saopštenju za javnost.

  • Vladimir

    05.08.2014 09:09
    @I dalje za prepametnog Vladimi
    Kojim NAMA?
    Ne znam kojim. Vama kojima treba da vrate to preduzece. Vama o kojima misle ovi koji se brinu o tom preduzecu.
    Ne nisi se svrstao, samo se zalazes za ideje te inetersne grupe. Neutralno i neprimetno, a ne sećas se da si se igde svrstao :).
    Koje su to cinjenice koje si izneo?
    Priznajem, opsednut sam tom partijom. I ne samo tom. Sa svim partijama koje nam upropastise pola zivota i svaki dan upropascuju uz takve koji iznose cinjenice i koji nisu njihovi fan-ovi.
    Ne možda. Sasvim sigurno, mnogo srecniji bi bio kad bi više uživao u svom životu, a manje razmišljao o svim tim nabrojanim ljudima... Sto se mene tice oni su jedno veliko nista, ali oni ne odustaju da upravljaju mojim i tvojim zivotom. I ma koliko ja hteo i pokusao da uzivam u svom zivotu ti gubari se trpaju u nase zivote i iz dana u dan nam sve vise gorcine izazivaju. Dakle, ne da ne znas. Znaj, sasvim je sigurno i nije mozda. Preziranje je blaga rec.
    Mada mi je muka kad za takve i slicne cujem, nece mi biti nista prijatnije ni kad ti i takvi shvatite koje su to bitange i kad vam ta uzivanja prisednu.
    Ukoliko si pak jedna od tih bitangi onda imaj na umu da je svaka sila za vreme, a nevolja ide redom.
    I na kraju, ovaj gari o tebi govori dovoljno pa smatram da je sa takvim besmisleno svako dalje polemisanje.
  • tbd

    05.08.2014 07:46
    @Vladimir - @Tbd - @Vladimir
    Sa ovim se slazem u potpunosti
  • I dalje za prepametnog Vladimi

    05.08.2014 06:56
    Kojim NAMA? Ne sećam se da sam se igde svrstao :) Ja ti iznosim činjenice, mada mi se čini da ti jesi fan te partije, tj.opsednut njome :) Možda bi malo srećniji bio kad bi više uživao u svom životu, a manje razmišljao o svim tim ljudima koje si nabrojao...ne znam, samo kažem, možda...u zdravlje, GARI :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti