Nova rasveta za vrtiće, škole i ulice

Uskoro će početi gradnja  novog javnog osvetljenja u kompleksu obrazovnih ustanova, kao i u nekoliko ulica u Novom Sadu.
Uskoro će početi gradnja  novog javnog osvetljenja u kompleksu obrazovnih ustanova, kao i u nekoliko ulica u Novom Sadu.

Radovi će za desetak dana najpre početi na Rumenačkom putu, od Avijatičarske ulice do nadvožnjaka, gde će se postaviti 79 novih stubova javnog osvetljenja.

Novo osvetljenje postaviće se potom u dvorištu vrtića "Zvončica" u Ulici Save Kovačevića, vrtiću "Bajka" u Ulici Stevana Hristića, kao i kod ulaza OŠ "Sonja Marinković" na Grbavici. Novo javno osvetljenje će osvetliti same objekte, zelene površine i pešačke staze.

Pored obrazovnih ustanova, novo javno osvetljenje dobiće ulice Jug Bogdana (13 stubova), Stevana Momčilovića (9), Dimitrija Avramovića (32) i Velebitska (18 stubova).

Takođe, Zavod za izgradnju grada je pokrenuo aktivnosti na izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju javnog osvetljenja u Antona Čehova, delu Polgara Andraša, delu Mike Antića, Novoj ulici između Privrednikove i Puta novosadskog partizanskog odreda, kao i bloku omeđenog ulicama Bate Brkića, Dušana Danilovića, Seljačkih buna i Kneza Miloša na Novom naselju. U planu je i izrada projekata za policijsku stanicu na Klisi i Grbavici kao i za dekorativnu rasvetu Beogradske kapije.

  • JAZZ

    06.08.2014 07:45
    Sem par bulevara i ulica Novi Sad je veoma slabo osvetljen grad iako je nešto čak kao i radjeno pre neku godinu ...
  • MonteDushano

    05.08.2014 22:16
    Čemu osvetljene vrtiće, škole i ulice kad se pored ove vesti društvo raspada ili je tek napasno, kao što su ne-bacanje smeća u kontejnere i rekviziti na dečijem igralištu premazani mašću.. Pa da li su normalni, da li ste vi normalni?
  • мм

    05.08.2014 17:16
    Тај кварт на Новом насељу (Јамајка) треба да среде прво руиниране стазе које су толико лоше да вам треба војна обука да би сте прошли кроз кварт. Ноћу вам треба батеријска лампа...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti