Rekviziti na dečijem igralištu na Podbari premazani mašću

U parku iza Almaške crkve na Podbari ljuljaške, klackalice i ostale rekviziti noćas su premazani mašću, čime je neko ostavio decu bez još jednog igrališta.
U parku iza Almaške crkve na Podbari ljuljaške, klackalice i ostale rekviziti noćas su premazani mašću, čime je neko ostavio decu bez još jednog igrališta.

"Inače smo navikli da svakodnevno zatičemo nešto oštećeno ili polomljeno, da zatičemo kante prepune koje niko ne prazni, flaše pivske, neke mame kažu da su i špric nalazile što definitivno ne bi trebalo da se nalazi na igralištu, a danas smo zatekli situaciju da je svaka ljuljaška i svaki rekvizit umazan mašću, tako da je igralište praktično potpuno neupotrebljivo", priča sugrađanka Jelena za RTV.

Jelena objašnjava i da je ovo do sada bilo jedino mesto u širem okruženju gde su deca mogla da dođu da se poigraju, a da su rekviziti koliko-toliko ispravnom stanju.

  • 06.08.2014 10:08
    Namazane su mašću i kapije
    Mislim da se uzeo previše zdravo za gotovo sam taj čin jer su i neke kapije namazane mašću
  • 06.08.2014 10:01
    Budimo ljudi
    U Srbiji nikad više vernika. Svi se mole Bogu, slave verske praznike a ponašaju se i čine kao najgori bezbožnici i kriminalci.
    Verujem da ovaj vandal to nije uradio u danu kada je postio.
  • podbarac

    06.08.2014 07:36
    igra
    -mirno spavaj nano sve je podmazano.
    Ima li kraja ludosti ludog naroda?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti