Požar u Kliničkom centru Vojvodine

Rano jutros došlo je do požara u Kliničkom centru Vojvodine u kojem niko nije povređen.

Rano jutros došlo je do požara u Kliničkom centru Vojvodine u kojem niko nije povređen.

Požar je izbio nešto posle 4.00 u prostoriji za garderobu osoblja u Klinici za vaskularnu hirurgiju.

Dežurno osoblje je evakuisalo pacijente na Kliniku za ortopediju, a, nakon prve faze saniranja posledica, na kliniku su vraćeni pacijenti koji nisu mogli biti otpušteni sa bolničkog lečenja.

Brzom intervencijom obezbeđenja KCV-a, požar je ugašen te niko od ostalih pacijenata, na drugim klinikama KCV, nije bio ugrožen, saopšteno je iz KCV-a.

Sumnja se da je požar izbio zbog kvara na instalacijama, ali će tačan uzrok biti poznat kad nadležni utvrde sve okolnosti. Izgorela je kompletna garderoba, dokumentacija i sve lične stvari osoblja Klinike za vaskularnu hirurgiju.

Trojica pripadnika obezbeđenja, koji su učestvovali u gašenju požara, upućeni su na Institut za plućne bolesti gde im je preporučeno zadržavanje.

  • DoraNS

    09.08.2014 10:20
    sve je moguce....
    Zgrade su jako stare, samim tim i instalacije..ne ulaze se i ne obnavlja...pa ne bi bilo cudno da se jednog dana same od sebe uruse...
  • evgenija

    07.08.2014 20:04
    Samo je pitanje dana kada ce se tako nesto desiti i u javnim preduzecima jer tamo zabrana pusenja ne vazi za privilegovane radnike i radnice.
  • -

    07.08.2014 15:25
    -
    dokumentacija u garderobi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti