Uređuje se deo Ulice Vase Stajića

Danas je počelo uređenje dela Ulice Vase Stajića.
Danas je počelo uređenje dela Ulice Vase Stajića.

U junu, nakon završetka radova "Vodovod i kanalizacije", asfaltiran je kolovoz u Ulici Vase Stajića na potezu od Ulice Miroslava Antića do Ulice Pavla Simića. Pošto je navedeno preduzeće nedavno završilo sve planirane radove, stekli su se uslovi da se uredi i drugi deo Ulice Vase Stajića.  

Na deonici ulice, od Ulice Pavla Simića do Sremske, danas su započeto vraćanje raskopanih saobraćajnih površina u tehnički ispravno stanje, a radovi će biti završeni u narednih nekoliko dana, saopštio je Zavod za izgradnju grada.

Takođe, pošto je završena rekonstrukcija podzemnih instalacija i na Trgu galerija, uskoro će i na ovoj početi zatvranaje raskopanih površina i tom prilikom će na kolovoz biti vraćena kaldrma, kao što je učinjeno i u Ulici Miroslava Antića.

Istovremeno se radovi izvode u Železničkoj ulici gde se kompletno saniraju kolovozi, pešačke staze i parkinzi.

Nakon radova u Železničkoj ulici, saniraće se kolovozi i pešačke staze i u Sremskoj ulici.

  • dule

    08.08.2014 10:43
    Ovo će još malo pa biti godinu dana kako rade. Važno da se naš gradonačelnik bavi svim mogućim drugim obavezama a grad mu dođe više kao titula nego kao obaveza.
  • Stanovnik Vase Stajića

    08.08.2014 09:18
    sramota
    Sramota je što su napravljene rupe samo zakrpljene. Ljudi će i dalje dobijate povrede na neravne trotoare uništene podizanjem asfalta kornjem od drveća.Kada sam se raspitivao na nadležnim mestima, rečeno je da nemamo "jake" odbornike koji bi "izgurali" rekonstrukciju kolovoza i trotoara. Naravno, prigradska naselja imaju takve odbornike.
    KADA ĆE SE KOMPLETNO NA PRAVI NAČIN SREDITI NAJLEPŠA ULICA U NOVOM SADU?
  • Stajić

    08.08.2014 08:46
    Bilo je već vreme da se proširi ulica i naprave parkinzi.
    Nadam se da će biti i staza za bicikliste..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti