Počelo prvenstvo - Voša danas dočekuje OFK Beograd

Fudbaleri Vojvodine na startu novog prvenstva u nedelju na svom terenu dočekuju ekipu OFK Beograda.

Fudbaleri Vojvodine na startu novog prvenstva u nedelju na svom terenu dočekuju ekipu OFK Beograda.

Prema rečima šefa stručnog štaba Zorana Marića, njegova ekipa spremno ulazi u ovaj susret sa željom da prekine neprijatnu tradiciju loših rezultata na startu šampionata.

- Nadam se da ćemo imati znanja i snage da, bez obzira na lošu tradiciju, ovaj susret rešimo u svoju korist. Naša obaveza je osvajanje tri boda i sve  misli su usmerene ka tom cilju. Sa druge strane, u goste nam dolazi poletna i talentovana ekipa koja je spoj mladih igrača sa iskustvom, neopterećena rezultatom, koja zna da igra fudbal i stoga očekujem da bi mogli da prisustvujemo jednoj lepoj fudbalskoj predstavi - rekao je Marić.

Utakmica se u nedelju igra od 19 sati. Novosađani su razočarali u kvalifikacijama za Ligu Evrope jer su ispali od slovačkog Trenčina.

Crvena zvezda je u subotu na svom terenu savladala Radnički iz Niša sa 2:0. Novi Pazar je pobedio Rad sa 1:0, a isti je i rezultat susreta Spartak - Radnički iz Kragujevca.

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su u Kruševcu Napredak sa 2:0, dok je Mladost iz Lučana igrala nerešeno 1:1 sa domaćom Jagodinom. Borac je u Čačku sa 2:0 pobedio ekipu Donjeg Srema.

U nedelju još igraju Partizan i Voždovac, od 17 časova.

  • slaninari istok

    10.08.2014 13:03
    pobeda
    ajmo Voso danas gazi,svi na Karadjordje da podrzimo nase.
  • Chiske

    09.08.2014 23:47
    Svaki rezultat ispod 3-0 za vosu je ravan katastrofi. Ako budu igrali kao drugu utakmicu protiv trencina koji je za klasu bolji od ofke, onda mozemo da ocekujemo jednu finu pobedu vose. moja procena.
  • Liman

    09.08.2014 20:13
    Ne budi smrad, budi uz svoj grad!! Ajmo Novosađani! :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti