Veliki odziv na Štrandu za pomoć oboleloj Nataši Ilić

Tokom trećeg "Humanog ponedeljka", humanitarne akcije Gradskog zelenila na Štrandu, za trinaestogodišnju Natašu Ilić iz Petrovaradina, obolelu od retke i teške Leptirove bolesti, sakupljeno je 304.255 dinara.
Tokom trećeg "Humanog ponedeljka", humanitarne akcije Gradskog zelenila na Štrandu, za trinaestogodišnju Natašu Ilić iz Petrovaradina, obolelu od retke i teške Leptirove bolesti, sakupljeno je 304.255 dinara.

Deo troškova Natašinog lečenja i nege pokriva država, a za potrebe lekova, specijalnih zavoja i posebne ishrane porodici Ilić potrebno je još oko 30.000 dinara mesečno. Dodatni problem u ovom slučaju predstavlja činjenica da su Natašini roditelji nezaposleni.

- I ova akcija je pokazala koliko srce imaju građani Novog Sada i mi im se, kao organizatori zahvaljujemo. Veliku zahvalnost dugujemo i medijima, bez čije pomoći ova akcija sigurne ne bi imala ovakav odziv. Akciji se priključio i gradonačelnik Miloš Vučević, koji je najavio da će uplatiti donaciju za Natašino lečenje - rekao je Ivan Nožinić iz Zelenila.

Naknadno će biti saopšteno za kog od obolelih novosadskih mališana će se narednog ponedeljka sakupljati pare. Podsetimo, ponedeljkom je ulaz na Štrand besplatan, a građani po svom nahođenju mogu da ostave novac u kutije koje stoje na ulazima i na taj način pomognu oboleloj deci.

Prethodna dva ponedeljka sakupljane su pare za Teodoru Škrivanj koja je obolela od Batenove bolesti.

  • Novosađanin

    13.08.2014 08:46
    Bravo!
    Prekljuce se na Strandu nije naplacivao ulaz, svi su taj isti novac z akartu ubacivali u kutuju za pomoć Nataši! SVAKA ČAST!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti