Marijana Četojević nova pomoćnica gradonačelnika

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dobio je nedavno novog pomoćnika i na tu funkciju je imenovao Marijanu Četojević.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dobio je nedavno novog pomoćnika i na tu funkciju je imenovao Marijanu Četojević.

Ova nekadašnja poslanica SRS u Skupštini Vojvodine koja je početkom juna ove godine prešla u Srpsku naprednu stranku je već bila najavljena kao mogući kandidat za ovu funkciju, nakon što je nedavno zbog rekonstrukcije gradske vlasti Vučević ostao bez dva pomoćnika.

Rešenje o imenovanju Marijane Četojević je doneto 4. jula, a od 7. jula radi u Gradskoj kući, ali ni u rešenju u Službenom listu, kao ni na sajtu grada nije navedeno za koju oblast je zadužena.

Podsetimo, gradonačelnik ima još dva pomoćnika - Miroja Jovanovića i Bojanu Torbicu, a do rekonstrukcije gradske vlasti te funkcije su obavljali i Vanja Vučenović koji je sada član Gradskog veća zadužen za kulturu, Vladimir Stojković koji je sada član Gradskog veća zadužen za komunalne poslove i Vladimir Jelić koji je sada član Gradskog veća zadužen za obrazovanje. Gradonačelnik prema zakonu sme da ima pet pomoćnika. (Ž.B.)

  • Milana

    16.08.2014 07:29
    krivi smo kao i uvek MI
    Plata ove nove pomocnice od 150 crvenih je sasvim realna. Samo sto se nasim privatnicima moze da svojim radnicima daju velikih 25 - 30 crvenih. Nije problem ni u politici ni u strankama vec u zakonu o radu i drzavi koja dozvoljava vecini gradjana da rade kao robovi i opet nemaju dovoljno za puku egzistenciju. Nije nam ona kriva sto nam je ekonomija ovde gde je.
  • rade

    16.08.2014 04:14
    ima se moze se!
    E tako se to radi!Sad ce njoj da leze 150 crvenih na racun mesecno a ja cu da radim ne prijavljen za 30 i ako zucnem i ukazem na nepravdu otkaz mi ne gine.Tako to ide u Srbiji ko zna zna, ko nezna sedi 1.
  • VladaN

    15.08.2014 21:54
    @anonimus-ajme
    Kako šat ostade od radikala? Pa, SNS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti