Dograđuje se kuglana na Sajmištu

Rekonstrukcija postojeće kuglane na Sajmištu počeće 1. septembra.
Rekonstrukcija postojeće kuglane na Sajmištu počeće 1. septembra.

U okviru kompleksa Sportskog centra "Sajmište" nalazi se više objekata, uglavnom namenjenih za sportsku delatnost.

Pristup celom kompleksu je slobodan iz više pravaca: Mičurinove ulice i sa parkinga (ugao Hajduk Veljkove ulice i Bulevara Kralja Petra I), namenjen za korisnike i publiku.

Objekat je sagrađen je 1967. godine, a 1971. godine dodat je jedan deo za potrebe prostora kuglane, tako da trenutno ima osnovu u obliku ćiriličnog slova "G".

Biće dograđen deo prizemlja (administrativni deo-kancelarije) i cela površina sprata (sportski deo-strelište), tako da objekat po završenoj gradnji ima oblik pravougaonika.

Ukupna površina prizemlja će biti 171,70m2, a površina sprata će biti 727,28m2. Radovi će trajati 90 dana, a vrednost investicije je 43,945,255.40 dinara bez PDV-a.

Tokom radova svi sadržaji "Sajmišta" biće na raspolaganju korisnicima. Kuglana će raditi prema redovnom rasporedu, a građani mogu da koriste sve raspoložive ulaze na sportske terene osim onog prema kulgani.

  • Spensovac

    25.08.2014 08:28
    Dogradite Vi nama platu za početak, škola kreće sledeće nedelje!
  • Sava

    24.08.2014 14:46
    Sportski zločin.
    Važno je da je Ajaks isteran sa fudbalskog terena. Od tada je, vidimo", sve procvetalo u SC "Sajmište". Neka se stide svi zaslužni
    za taj "sportski zločin"!!!
  • upoznat sa...

    24.08.2014 10:09
    a plocice?!
    grad ce da finansira nadogradnju hale...
    u principu na spratu treba da bude streliste.. jer se sa Spensa seli zbog Univera.. uslov strelista je bio nova streljana pa da izadju sa Spensa i ustupe prostor Univeru...
    e sad.. ovaj projekat je radila jos G17 garnitura.. ali je cena za ovo isto bila oko dvadeset miliona.. cak i manje..
    ali koga to jos interesuje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti