Gradska biblioteka dobila 255 knjiga od Gete instituta

Gradska biblioteka dobila je na poklon 255 knjiga iz fonda biblioteke Gete instituta, iz oblasti savremene nemačke književnosti.
Gradska biblioteka dobila je na poklon 255 knjiga iz fonda biblioteke Gete instituta, iz oblasti savremene nemačke književnosti.

Gradska biblioteka u Novom Sadu potpisala je Sporazum o saradnji sa EUNIC klasterom, odnosno Mrežom instituta kulture zemalja Evropske unije u Srbiji, u martu 2013. godine. Tim sporazumom definisani su partnerski odnosi u cilju širenja međunarodne kulturne saradnje.

Gete institut, kao deo EUNIC-a, samostalno je potpisao i memorandume o saradnji sa Narodnom bibliotekom Srbije, Filološkim fakultetom u Beogradu, Bibliotekom grada Beograda i Univerzitetskom bibliotekom "Svetozar Marković".

  • shadow

    27.08.2014 14:15
    Svaka cast, i da pohvalim sve zaposlene, posebno na odeljenju za decu! ljubazne, nasmejane, strpljive...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti