FOTO: Ruši se Velika pečurka

Benzinska pumpa NIS-a u Ulici Maksima Gorkog bb, poznata kao Velika pečurka, biće srušena, saznaje 021.
Benzinska pumpa NIS-a u Ulici Maksima Gorkog bb, poznata kao Velika pečurka, biće srušena kako bi na njenom mestu bila izgrađena nova pumpa, saznaje 021.

Rušenje Pečurke počinje danas, a radnici su ispraznili prostorije.

Prema nezvaničnim informacijama koje smo dobili od radnika na pumpi, koji su poslati na godišnji odmor, novu pumpu preuzima Gasprom, a objekat će, osim pumpe, uključivati i perionicu, restoran i kuhinju.

Radnici kažu da se za izgradnju novog objekta znalo mesecima, ali nije bio poznat tačan datum rušenja Pečurke, za koji je osoblje saznalo pre tri dana. Radnicima je tada rečeno da idu na godišnji odmor, te da će biti zaposleni i na novoj pumpi.

Krajnji rok za početak poslovanja nove pumpe i pratećih objekata je 17. novembar.

Najpoznatiju pumpu u Novom Sadu projektovao je arhitekta Mirko Stojnić. Pečurka ima prečnik nadstrešnice 25 metara, a čitava nadstrešnica je na samo jednom stubu.

  • karlo

    13.07.2015 11:23
    komunizam
    Ja učio u školi da današnje stanovništvo koje sebe naziva domorocima je u stvari naseljeno poslije drugog svetskog rata ,pa se stiče dojam da mladi komunist nevole kapitalizam.Pa zar to nije normalno?
    Da pitamo one kapitalističke familije posle drgog rata
    kako su njih maltletirali pa čak i ubijali ,a vama sad žao komunističke benz.pumpe koja je ko zna koliko dece otrovalka do danas.
  • lucia

    05.09.2014 07:36
    Ruše je
    a svaki prasak slomljenog me boli. Bila je naša i ponosili smo se njome. Prokleti bili bahati gologuzi ruski kapitalisti. Zajahali ste Vojvodinu, ali divlji je to konj. Želim vam isto ovo u vašoj Moskvi!!!
  • Marko

    04.09.2014 15:44
    Ns Ja
    Ne postoji u zakonu "totalna rekonstrukcija". Zakon poznaje pojam rekonstrukcije i rekonstrukcija se radi na postojećem objektu.

    Kada SRUŠIŠ objekat radi se NOVI objekat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti