Kulturni događaji svake subote u saletli u Dunavskom parku

"Kulturna jesen u Dunavskom parku" počeće u subotu, 6. septembra u saletli u Dunavskom parku.
"Kulturna jesen u Dunavskom parku" počeće u subotu, 6. septembra u saletli u Dunavskom parku.

U pitanju je projekat Gradske uprave za kulturu koji realizuje u saradnji sa brojnim kulturnim udruženjima, kulturno umetničkim društvima, Akademije umetnosti i drugim ustanovama kulture.  Cilj projekta je da se svake subote Novosađanima pruže besplatni kulturni sadržaji u saletli Dunavskog parka.

Na svečanom otvaranju će nastupiti kamerni orkestar Akademije umetnosti "Camerata Academica".

"Camerata Academica" je profesionalni kamerni orkestar u okviru Akademije umetnosti koga čine njeni najistaknutiji bivši i sadašnji studenti. Na svom repertoaru imaju najlepša dela klasičnog repertoara, sa posebnim osvrtom na savremene i domaće kompozitore. Ovom prilikom izvešće popularna dela klasike, filmske i džez muzike (Štraus, Mocart, Bah, Rota, Vilijams, Vivaldi...).

Program će početi u 18 časova.

  • 08.09.2014 13:09
    Sjajno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti