Vozač sa Tekija i dalje u teškom stanju

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na putu Petrovaradin – Sremski Karlovci teško je povređen vozač mercedesa Srboljub J. (56) koji se sudario sa kamionom – cisternom beočinske fabrike cementa.  
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na putu Petrovaradin – Sremski Karlovci teško je povređen vozač mercedesa Srboljub J. (56) koji se sudario sa kamionom – cisternom beočinske fabrike cementa.

Kako Radio 021 saznaje u Kliničkom centru Vojvodine, vozač još nije van životne opasnosti. Portparol Ognjen Kelečević, kaže da je stanje pacijenta stabilno, kao i da je svestan i komunikativan. "Trenutno se nalazi u jedinici intenzivne nege i priključen je na respirator", rekao je on za 021.

Do nesreće je došlo kada je mercedes, krećući se iz Karlovaca, pokušao da pretekne kolonu vozila. U tom trenutku je iz suprotnog pravca naišao kamion sa 27 tona tereta, koji se od siline udara prevrnuo i sleteo s puta, dok je automobil krenuo unazad i oštetio još jedno vozilo.

U spasavanju povređenog vozača mercedesa učestvovala je i Vatrogasna brigada koja je uspela da ga izvuče iz vozila tek nakon 20 minuta.

  • V. Vozac

    06.07.2010 11:55
    Prepoznaj se
    Neka se svi vozaci prepoznaju u ovoj nesreci, kad su u cajtnotu s vremenom, zure da stignu na vreme, ne racunajuci na to sta moze da ih snadje. Ovog vozaca poznajem i znam da nije od onih koji jure i prave prekrsaje, ali trka s vremenom mu je donela da moze i zivot da izgubi, a sto neki rekose mogao je da odnese jos neke.
    Zato svim vozacima - pamet u glavu, ne brze od zivota.
  • ana

    05.07.2010 20:13
    Igrom slučaja-upoznala sam čoveka o kome je reč.Jedno divno,retko dobro i plemenito biće.Molim se bogu za njegovo zdravlje!SRBO-POBEDIĆEŠ!prijatelji iz Kruševca
  • vozac

    02.07.2010 13:16
    @FCB
    Godine nisu bitne, ali obicno tako hirovito se ponasaju mladi vozaci dok oni u nekim najboljim godinama ipak prvo koriste razum pa tek onda dokazivanje, zato su komentari manje-vise upuceni nekom NN mladoj licnosti, ali posto je to ozbiljna osoba od 56 god, kako se navodi, onda je ovaj udes jos tragicniji, jer nema olaksavaju okolnost,mladost ludost,godine se znaju a ime, jel to tajna!Bez obzira na godine zivota vozac je napravio dva prekrsaja,da vozac kamiona nije morao bezati sa druma ne bi se ni prevrnu, a sta da je u trenuku prevrtanja kamiona neposredno blizu kamiona bio vozac motociklista! e bio bi pokojni ispod 27T tereta + tezina kamiona

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti