Novi parking kod Betanije

Novosađani će uskoro moći da parkiraju kola na novom parkiralištu u Ulici Branimira Ćosića, saznaje Radio 021 u "Parking servisu".  
Novosađani će uskoro moći da parkiraju kola na novom parkiralištu u Ulici Branimira Ćosića, saznaje Radio 021 u "Parking servisu". Parkiranje će biti besplatno.

Kako za naš radio kaže portparol ovog preduzeća, Radovan Jeknić, na ovaj način bi trebalo da se rasterete parkinzi u ovoj ulici i okolini.

"Iako nisu u centru grada, oni imaju veliki problem sa parking mestima, što je očigledan urbanistički problem u tom delu grada. Jednostavno želimo da građanima u toj ulici omogućimo jedan prostor na kom mogu da se parkiraju", rekao je Jeknić.

  • Бранислав

    09.07.2010 21:36
    Коначно
    Хвала Богу да и ми који живимо у близини "Бетаније" добијемо пракинг. Толико се изградило нових зграда на простору који окружују улице Новосадског Сајма, Булевара Ослобођења и Бранимира Ћосића да је постало неиздржљиво за све нас који имамо аутомобиле.
    Ајте што пре !

  • pawlle

    09.07.2010 13:33
    dakle , ovi beskicmenjaci, beskorisni koji su celu drzavu upropastili a nagomilali svoje kadrove ,rodjake itd. sada vise nemaju kud pa osvaju teritorije za naplatu parkinga ,da bi mogli isplatiti plate , a mogli bi krenuti od Banstola ili Beocina
  • 3opaH

    09.07.2010 06:14
    HA HA HA
    "Iako nisu u centru grada, oni imaju veliki problem sa parking mestima, što je očigledan urbanistički problem u tom delu grada"
    Taj urbanistički problem ima SVAKI deo grada!!!
    Pa čak i na Novom Naselju iako nismo u centru. Ono "mnogo ste isti" mi je sve manje i manje simpatično. Uništili ste ovaj lepi grad, napraviste od njega palanku. To nisu uspeli ni SPS ni naša Maja. Užas!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti