Gotovi prijemni za fakultete i liste želja za srednje škole

Na pojedinim fakultetima Univerziteta u Novom Sadu ovog vikenda će već biti objavljene konačne rang liste za upis u prvu godinu studija.

Na pojedinim fakultetima Univerziteta u Novom Sadu ovog vikenda će već biti objavljene konačne rang liste za upis u prvu godinu studija.

Poslednji prijemni ispiti završeni su juče, pa će fakulteti kao što su Filozofski, Fakultet tehničkih nauka, Prirodno-matematički i Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja danas i sutra objaviti preliminarne rang liste.

Upis primljenih kandidata počinje u ponedeljak.

Kraj agonije i za buduće srednjoškolce

Upis u srednje škole takođe se privodi kraju. Liste želja, koje su đaci popunjavali do srede, škole bi trebalo da istaknu danas na oglasnim tablama.

To znači da đaci  mogu da provere da li su one dobro unete u bazu podataka. Ukoliko nisu, školskoj upisnoj komisiji mogu podneti prigovor kako bi to bilo ispravljeno.

Prigovori se podnose danas do 15 časova, a konačne liste želja škole će objaviti u ponedeljak prepodne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti