Nevreme iznenadilo Novi Sad (Foto)

Nakon jučerašnje oluje, pojedini delovi Novog Sada pretvorili su se u pravo Panonsko more.
Nakon jučerašnje oluje, pojedini delovi Novog Sada pretvorili su se u pravo Panonsko more.

Novosađane su ovoga puta iznenadila jezera koja su se pojavila u delovima grada koji do sada nisu bili ''plavni''. Tako je bilo u okolini Futoškog parka, u ulicama Novosadskog sajma, Ćirpanovoj, Bore Prodanovića i Branislava Nušića, gde je voda dosezala do kolena i otežavala saobraćaj. Bulevar oslobođenja, pa i delovi Futoške ulice, bili su poplavljeni vodom posle nevremena.

Standardno loša situacija bila je u pojedinim delovima Telepa i Klise gde atmosferska kanalizacija nije u mogućnosti da primi puno vode za kratko vreme. Ipak, najgore je bilo u Kisačkoj ulici, u delu kod nadvožnjaka, gde je, prema rečima jednog taksiste, voda dosezala do vrata. Ista situacija bila je i kod podvožnjaka u Kornelija Stankovića. To su ujedno i dve najbolnije plavne tačke, za koje Grad godinama uopšte nema rešenja.

Raskrsnica Ćirpanove i Bore Prodanovića


Branislava Nušića

Železnička ulica

Bulevar oslobođenja

Miletićeva ulica - posle kiše

 

Krkljanac kod nadvožnjaka:

 

  • Novosadjanka

    07.08.2010 06:46
    kanalizacija
    Umesto da je resena crpna stanica kako treba, koja bi odvlacila vodu iz kisne kanalizacije grada, odvodi su gurnuti dalje nizvodno u Dunav?! Visok vodostaj i gde ce voda da ide, u podrume na ulice. To svaki polupismen ali pametan covek razmislja tako. Jedino nasi "strucnjaci" (citaj nadobudni politicari) ali ne ljudi zaposleni u JP Kanalizacija misle da to tako moze.

    Ko je dobio novac za tu investiciju? I naravno nama po glavi.

    Pa dokle tako, dokle cemo cutati?
  • Satriani

    06.07.2010 17:55
    Radovi, radovi, rezultati traljavi, ceh veliki...
    Na keju svaki gradonačelnik arčinvestira.

    Ova poslednja "investicija" od naših novaca nama ništa nije donela osim troška (veeeelikog) uzalud i nakupljanja ogromne količine vode.
    Da imamo bolju drenažu na bulevarima... ups... ovo ne trebah reći, sada će odma da nađu gde da !investiraju! naše pare za ličnu korist i ugradnju.
    Čim stave cevi, očekujemo stubiće sa led svetlom, led-kugle, behatlon sa subwooferima i novo asfaltiranje uz led rasvetu na trotoarima bulevara, višebojnu, da video nadzor lepo preliva boje.
  • Demokrata

    06.07.2010 15:00
    svila i kadifa
    emanon
    Za sve je kriv nasip na keju. Da ga ove godine nisu podigli za 1m voda bi se prelila u Dunav pa bi nam ulice ostale suve. Sram ih bilo.

    A ti stubici ne bi ni bili posejani tu gde jesu kada bi se vozaci kulturnije ponasali i prestali da penju vozila na trotoare i biciklisticke staze.

    Kako mi ovo poznato zvuci...
    PR gradske uprave...ili mi se cini

    Trebao si da odes malo na otvaranje Klinickog centra u Novom Sadu, pa bi onda shvatio da nije do glupih stubića, do bezobraznih vozača, do podignutih nasipa (svaka im cast sto rade svoj posao !!!) nego do provizije u ime naroda ....ajd odoh sad i onako su to "vetrenjače"...
    A da Klinički centar izgleda ....hmm...izgleda...raskošno, da se razboliš još više kada udješ !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti