Ne zna se da li Egzit plaća vodu

Radnici "Vodovoda i kanalizacije" trenutno nameštaju privremeni priključak za vodu u Egzit kampu.
Radnici "Vodovoda i kanalizacije" trenutno nameštaju privremeni priključak za vodu u Egzit kampu. Šef Službe za odnose s javnošću u tom preduzeću Davor Santrač, kaže za Radio 021 da u ovom preduzeću ne znaju da li će Egzit platiti za instalaciju i vodu koju potroše kamperi.

"Ne znamo kako će to ove godine biti rešeno. Moguće je da će se ići na tu varijantu da Egzit ne plati naše usluge, odnosno da to bude još jedan doprinos grada Novog Sada festivalu", komentariše Santrač.

On dodaje da su njihove usluge prethodnih godina fakturisane.

  • Kibicer

    07.07.2010 07:05
    Trpaju pare rivatnicima u dzeove...
    PO ZAKONU NE MOGU EXIT-OVCI DOBITI BESPLATNO STRUJU, VODU, USLUGE CISTOCE I ZELENILA!!!
    Moraju Upravni odbori da u ovim preduzecima (JP-ima i JKP-ima) otpisu dug (ali pitam se na osnovu cega) EXIT privatnom preduzecu!
    Mogu sutra dobiti krivicne prijave, jer koji je njihov motiv da ostete grad za milione dinara?
    Sigurno je to koruptivni novac?!
    SVI BI DA KRADU OD GRADJANA NOVOG SADA!?
    SRAMOTA!!!
  • 06.07.2010 18:57
    da li ce placati vodu!?
    Komentar od @? je sasma OK, mi gradjani treba da placamo sve racune koji nam pristignu, da li cemo posle placanja Informatike imati za normalni zivot to gradsku vlast i vlast uopste ne zanima, glavno da Exit poseitoci imaju sve besplatno, sramota.
  • Naivko

    06.07.2010 11:25
    Budite ljubazni
    Doticni gospodin dodaje da su njihove usluge prethodnih godina fakturisane. ja im verujem. da bi opravdali moje i poverenje hiljada drugih gradjana koji tu vodu placaju ili ne placaju objavite kopiju te uplatmnice po kojoj su platili tu vodu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti